Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства

Новини

20142015201620172018201920202021202220232024
січеньлютийберезеньквітеньтравеньчервень
липеньсерпеньвересеньжовтеньлистопадгрудень
31 жовтня 2021 року

Щиро вітаю вас із професійним святом! Це свято об’єднує професіоналів та автолюбителів. Вітаю всіх, хто вдень і вночі працює на громадському, легковому та вантажному транспорті. Ви сидите за кермом різних авто, але всі ви – на одній дорозі. 

30 жовтня 2021 року

Працівники Пирятинського муніципалітету на чолі з міським головою Андрієм Сімоновим, спільно з ДП «Пирятинський лісгосп»,  долучилися до загальнонаціональної толоки «Створюємо ліси разом». Робити добру справу, та ще й  гуртом, виходить  швидко, весело й продуктивно! Незчулися й коли, як висадили 1500 саджанців дуба!

29 жовтня 2021 року
29 жовтня 2021 року
Нове музичне обладнання закуплено за кошти бюджету громади: 283 527 гривень, - саме в таку суму обійшлося придбання.
«Оновлення й осучаснення матеріально-технічної бази вашого закладу – важливе для нас завдання, - наголосив під час сьогоднішньої зустрічі з колективом школи мистецтв міський голова Андрій Сімонов. – Не зважаючи на те, що маємо величезні виклики, пов’язані з фінансуванням медицини, комунальної сфери, відшукуємо, і будемо і надалі це робити, можливості покращувати вашу матеріально-технічну базу». 
29 жовтня 2021 року
29 жовтня 2021 року

30 жовтня розпочнеться голосування за проєкти шкільного громадського бюджету Полтавщини-2021.

Серед 169 комісійно відібраних та допущених до голосування є 3 проєкти від наших освітніх закладів, які беруть участь у конкурсі:

29 жовтня 2021 року
 
 Регіональним центром з надання безоплатної вторинної  правової допомоги  у Полтавській області  продовжується випуск  електронної версії  щомісячної юридично-просвітницької газети «Правовий вісник». Жовтневий випуск видання розповість читачам про найцікавіші новини із життя системи БПД Полтавщини, ініціативи, новації чинного законодавства, новини від партнерів та найактуальніші юридичні консультації.  
29 жовтня 2021 року

Шановні громадяни!

Під час виявлення вибухонебезпечного предмету зупиніть будь-які роботи в районі небезпечного місця. Ні в якому разі не чіпайте підозрілий предмет. Організуйте охорону небезпечного місця. Про знахідку вибухонебезпечного предмету терміново повідомте аварійно-рятувальний підрозділ Служби ДСНС України. Не допускайте сторонніх осіб до небезпечного предмету, доки не прибудуть спеціалісти.

29 жовтня 2021 року

Пирятинська філія ПАТ «Полтаваобленерго» повідомляє про тимчасові відключення електропостачання на території громади з 1 по 5 листопада, з 8:00 до 16:00, у зв’язку з проведенням планових робіт:

 

28 жовтня 2021 року

Сьогодні відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій. Членами комісії детально обговорено ситуацію, що склалася на території громади із захворюваністю на коронавірус. Директор КП "Пирятинська лікарня Пирятинської міської ради“ Олександр Гаркавенко повідомив, що станом на ранок 28 жовтня на лікуванні у закладі перебуває 37 пацієнтів з підтвердженим діагнозом Covid-19, з них 10 осіб у тяжкому стані, одна людина померла минулої ночі. 

28 жовтня 2021 року

З нагоди 77-ї річниці вигнання нацистів з України у Пирятині відбулися заходи з вшанування пам’яті.

Біля Меморіалу Слави в центрі міста зібралися представники муніципалітету, військові, громадськість. Пам’ять жертв Другої світової війни вшанували покладанням квітів та хвилиною мовчання.

28 жовтня 2021 року

27 жовтня начальником служби у справах дітей виконавчого комітету міської ради Інною Грицай, поліцейським офіцером громади Лубенського районного відділу поліції ГУНП у Полтавській області Олегом Єщенком, фахівцем із соціальної роботи відділення соціального супроводу осіб-сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах, Пирятинського центру надання соціальних послуг міської ради Інною Орловською провели виїзд по сім’ях, що перебувають у складних життєвих обставинах, у селах Теплівка та  Вікторія.

28 жовтня 2021 року

Відповідно до наказу ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» «Про проведення дослідження стану розвитку позашкільної освіти» від 16.06.2021 № 56 ПОІППО протягом 2021-2024 років буде досліджувати стан розвитку позашкільної освіти в Україні у три етапи: І етап -2021-2022 рр., ІІ етап – 2022-2023 рр., ІІІ етап – 2023-2024 рр.

28 жовтня 2021 року

Нагадуємо, що діє Програма розвитку та підтримки аграрного комплексу Полтавщини за пріоритетними напрямками на період до 2027 року.

Кошти на виконання заходів Програми розподіляються на конкурсній основі.

Учасниками конкурсу можуть бути: фізичні особи-підприємці, сімейні фермерські господарства (без набуття статусу юридичної особи, які організовуються на основі діяльності фізичної особи-підприємця), особисті селянські господарства.

28 жовтня 2021 року

Вночі та вранці 29 жовтня по Полтавській області очікується туман, видимість 200-500 м.

27 жовтня 2021 року

Сьогодні відбулася сімнадцята сесія Пирятинської міської ради восьмого скликання.  

Відповідними рішеннями сесії було затверджено зміни до ряду цільових програм, що діють у громаді. Серед іншого, змінами до Комплексної програми соціального захисту та соціального забезпечення  населення передбачили отримання субвенції з державного бюджету на придбання житла для внутрішньо переміщених осіб в сумі 1,659 мільйона гривень. Окрім цього, 711 тисяч гривень – співфінансування даного заходу з бюджету громади. Ці кошти планується використати для придбання у комунальну власність п’яти квартир, які будуть надаватися у тимчасове користування сім’ям відповідних категорій терміном на один рік. 

27 жовтня 2021 року

За 26 жовтня на території громади підтверджено COVID у 43 осіб: 12 випадків - методом швидких тестів, 31 - за результатами ПЛР-досліджень.

За минулу добу провакциновано 138 осіб. Всього зроблено 11714 доз з початку вакцинальної кампанії. Пункти щеплення діють на базі КП «Пирятинський ЦПМСД», на території Пирятинської лікарні та у відділеннях АТ «Укрпошта».

 

27 жовтня 2021 року

З 19 по 24  жовтня в місті Берегове Закарпатської області  проходив Чемпіонат України ГО «ВФСТ «Колос» з міні-футболу серед ветеранів 45р.+  і старші. В турнірі взяли участь 9 команд з Одеської, Житомирської, Закарпатської, Вінницької, Полтавської, Кіровоградської, Сумської, Черкаської та Київської областей. ФК «Пирятин» змагалася в групі разом із командами «Радомишль» (Житомирська область), «Бірзула» (Одеська), та командою з Кіровоградщини.

27 жовтня 2021 року

26 жовтня на подвір’ї Вікторійської школи, з дотриманням протиепідемічних заходів, відбулося громадське обговорення щодо присвоєння закладу освіти імені героя-земляка Олега Бабака.

Для мешканців села Вікторія це довгоочікувана подія, адже героїзм Олега Бабака – яскравий приклад відповідальності, людяності та самопожертви, який має бути увіковічнений для майбутніх поколінь. 

26 жовтня 2021 року

Сьогодні відбулася зустріч міського голови Андрія Сімонова з заступником виконавчого директора Всеукраїнської асоціації громад Ігорем Абрам`юком.

У ході спілкування було обговорено перспективи членства Пирятинської територіальної громади в асоціації. «Багато рад, навіть тих, які не є правонаступниками колишніх сільських рад у нашій асоціації, останнім часом втупили до нашого об’єднання», - підкреслив у своєму звернені Ігор Абрам`юк, розповівши про чітке фокусування Асоціації на питаннях розвитку сільських територій, на взаємодії з бізнесом та бізнес-об’єднаннями, насамперед аграрними.

26 жовтня 2021 року
 
Відбулося чергове засідання виконавчого комітету міської ради. Розглянуто та підтримано зміни до ряду діючих програм, які затверджуватиме сесія, що відбудеться завтра. Це програми медичної, освітянської, культурної галузей, комунальної сфери, соціального захисту. Схвалення членів виконкому здобули зміни до бюджету громади.
26 жовтня 2021 року

Упродовж чотирьох місяців 60 учасників з усієї області, серед яких - 7 членів молодіжної ради з Пирятина, мали  унікальну можливість навчатися за програмою Фонду Родини Богдана Гаврилишина "Молодь змінить Україну-Полтавщина 2021".

Під час навчання його учасники набули нових знань з проєктного менеджменту і готували для експертів відеопрезентації власних проєктів. Минулими вихідними було оголошено переможців програми, які отримали фінансування на свій проєкт або виграли навчальну поїздку до однієї із шести країн Європи. Однією з переможниць стала голова молодіжної ради міста Пирятина Наталія Шаповал.

26 жовтня 2021 року

З грудня 2020 року на Пирятинщині працює інновацінноваційна модель роботи з населенням у сфері збереження здоров’я − у переддень Нового 2021 року було підписано меморандум про взаєморозуміння та співпрацю між виконавчим комітетом Пирятинської міської ради, в особі міського голови Андрія Сімонова, та Полтавським обласним благодійним фондом «Громадське здоров'я»,  в особі директора Андрія  Протопопова, в рамках проекту «Інноваційні підходи до виявлення пацієнтів з ВІЛ та залучення їх до лікування» (на виконання складової частини проекту «Прискорення заходів з подолання ВІЛ-інфекції в Україні» (HealthLink) за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID)).

26 жовтня 2021 року
        26 жовтня 2021 року, о 10.30 годині, у великій залі адмінбудинку (вул. Соборна, 42, м.Пирятин) відбудеться чергове засідання виконавчого комітету Пирятинської міської ради.
        З проєктами рішень, що виносяться на розгляд чергового засідання виконкому можна ознайомитися за посиланням:  http://pyriatyn.org.ua/pages/p243
25 жовтня 2021 року

26 жовтня о 14.00 на подвір’ї Вікторійської школи  буде проведене громадське обговорення питання присвоєння Вікторійській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів Пирятинської міської ради Полтавської області ім’я героя-земляка Олега Бабака.

Запрошуються небайдужі жителі Пирятинської громади. З собою мати паспорт для реєстрації та засоби індивідуального захисту. Прохання дотримуватися протиепідемічних заходів (триматися на безпечній дистанції, мати на обличчі маски чи респіратори).

 

25 жовтня 2021 року

Юридичні наслідки неподання одноразової (спеціальної) декларації тими особами, які мають на це право

 Одноразове (спеціальне) декларування, передбачене підрозд. 9 прим. 4 розд. XX «Перехідні положення» Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VI зі змінами та доповненнями (далі – ПКУ), є добровільним.

25 жовтня 2021 року

З 21 жовтня в Україні діють нові правила міжрегіональних перевезень, які було впроваджено у зв'язку зі стрімким поширенням коронавірусу - вони передбачають можливість поїздки між регіонами лише для осіб, які мають COVID-сертифікат або довідку про вакцинацію.

24 жовтня 2021 року

Радісна новина! Завершено будівництво центрального ігрового майданчика, який має назву „Корабель“! Це один із найсучасніших ігрових комплексів, обладнаний безліччю цікавих локацій. Корабель складається з платформ, з’єднаних між собою переходами різноманітної конфігурації, до платформ приєнуються підйоми та спуски. Виготовлений за стандартами безпеки ЄС. Тож тепер пирятинська дітвора може насолоджуватися усіма принадами сучасного ігрового комплексу, тим паче погожі жовтневі дні бабиного літа цьому сприяють!

23 жовтня 2021 року
Пирятинська філія ПАТ «Полтаваобленерго» повідомляє про тимчасові відключення електропостачання на території громади з 11 по 17 жовтня, з 8:00 до 16:00, у зв’язку з проведенням планових робіт:
23 жовтня 2021 року

До відома жителів Пирятинської міської територіальної громади

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акту

Відповідно до вимог Закону України „Про засади державної регуляторної  політики у сфері господарської діяльності“, з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань, на вебсайті  Пирятинської міської ради, оприлюднюється проєкт рішення  виконкому міської ради:

„Про погодження фізичній особі – підприємцю Козіну В.М. тарифу на послугу з перевезення пасажирів на міському маршруті загального користування“.

22 жовтня 2021 року

В Пирятині, в районі багатоповерхівок  по вулиці Європейська, 4-А та 4Б, в рамках програми Президента України «Здорова Україна» встановлено тренувальний майданчик. Загальна вартість реалізації проєкту – 480 тисяч гривень, з яких кошти бюджету громади становлять 10 % (48 тисяч гривень), решта – 432 тисячі гривень – кошти субвенції з державного бюджету на реалізацію інфраструктурних проєктів та розвиток об’єктів соціально-культурної сфери.

22 жовтня 2021 року

Розпочато поточний ремонт асфальтового покриття під’їзної дороги від траси Чернігів – Полтава до села Сасинівка. Фінансування робіт повністю взяло на себе підприємство, яке вже багато років працює на Сасинівських землях,  - ТОВ «ПКЗ-Агро».

22 жовтня 2021 року

Розпочато роботу з реконструкції очисних споруд у Великій Кручі. З бюджету громади виділено 250 тисяч гривень на виготовлення проєктно-кошторисної документації.

Відбулася тендерна процедура з визначення підрядної організації, яка виготовлятиме проєкт. Сьогодні представники фірми «Екологія», яка займатиметься виготовленням документів, розпочали проєктно-вишукувальні роботи.

22 жовтня 2021 року

В рамках підготовки до чергової сесії міської ради, яка запланована на 27 жовтня, відбулися засідання бюджетної та земельної депутатських комісій.

Під час засідання комісії з питань планування, фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку, підприємництва та комунальної власності розглянуто та підтримано зміни до ряду цільових програм. Так, до програм підтримки галузі охорони здоров’я вносяться зміни у зв’язку з додатковою потребою у фінансуванні оплати енергоресурсів, на виплату заробітної плати.

21 жовтня 2021 року

Сьогодні відбулася шістнадцята позачергова сесія Пирятинської міської ради восьмого скликання.

Під час роботи засідання прийнято рішення про надання дозволів на передачу в оренду ДП ,,Пирятинтеплопостачання“ на період проведення аукціону теплогенераторних та котелень, що обслуговують ряд навчальних та дошкільних закладів у місті та селах громади, Пирятинський центр первинної медико-санітарної допомоги, Центр надання адміністративних послуг. Таке рішення було прийнято для того, аби у максимально короткі терміни розпочати опалювальний сезон у закладах комунальної власності. Попередньо рекомендацію про надання таких дозволів надала комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Пирятинської міської ради, засідання якої відбулося напередодні.

21 жовтня 2021 року

Вчора відбулися громадські слухання з обговорення тарифу на послугу з постачання теплової енергії для мешканців житлових будинків по вулиці Європейська, 4-А і 4-Б. Надавачем послуг з опалення у цих будинках цього року вперше визначено ТОВ "КП ТЕПЛО".

У порівнянні з попереднім надавачем послуг ПП "Хазар", запропонований тариф зменшився на 346,16 гривень (на 14,2%) за 1 Гкал спожитого тепла і становить 2099,17 гривень.

21 жовтня 2021 року

Для учнів закладів загальної середньої освіти є можливість пройти курс «Підприємництво для школярів», розроблений Міністерством цифрової трансформації України в партнерстві з компанією «Київстар» і студією онлайн-освіти EdEra

20 жовтня 2021 року

Завершено будівництво нових тротуарних доріжок, які облаштовані в зонах пішохідних переходів. Площа облаштованих доріжок – 170 квадратних метрів асфальтового покриття, загальною вартістю близько 100 тисяч гривень. Ці роботи повністю виконано за кошти соціального партнерства, залучені міським головою Андрієм Сімоновим.

 

20 жовтня 2021 року

«Маємо надвисоку кількість важких випадків і госпіталізацій. П’ять областей перейшли в «червону» зону епідемічної небезпеки. Ще декілька регіонів можуть потрапити в цю зону найближчими днями»— зазначив на засіданні уряду Денис Шмигаль, прем’єр-міністр України.

За тиждень 94,2% госпіталізованих із COVID-19 не були вакциновані. Також прем’єр-міністр наголосив, що у країні підключають нові лікарні та збільшують кількість лікарів, які протидіють коронавірусній хворобі.

20 жовтня 2021 року

Відбулося засідання постійної комісії з питань містобудування, будівництва, житлово-комунального господарства, транспорту, зв’язку та сфери послуг.

Серед розглянутих та погоджених до розгляду на черговій сесії міської ради питань – внесення змін до Програми придбання обладнання для облаштування вуличних дитячих майданчиків в частині дофінансування заходу придбання (з монтажем) обладнання для майданчика для занять скейтбордингом – 75 тисяч гривень (загальна сума становитиме 373 тисячі гривень) та  придбання і монтаж спеціального обладнання для спортивного майданчика у Вишневому – 21 тисяча гривень (загальна сума – 114 тисяч гривень).

20 жовтня 2021 року

Дві вікові групи вихованців зразкового аматорського колективу “Флеш” демонстрували свої вміння на конкурсі. Для найменших “цукерочок” це був другий виїзд та участь у фестивалі такого рівня. Старання і ретельна підготовка дали свій результат – друге місце у номінації “Хореографічне мистецтво”, жанр “Естрадний танець”, у міжнародному фестиваль-конкурсі “Grand Music Fest”, що проходив у Харкові.

 

20 жовтня 2021 року

Працівники будівельно-ремонтної бригади КП «Каштан» проводять ремонти закладів соціальної сфери, приміщень старостатів у сільських населених пунктах громади.

Днями завершили ремонт у приміщенні, куди планується перенести Сасинівський старостат. З метою економії коштів бюджету старостат розміститься у невикористовуваних приміщеннях сільської школи.

 

19 жовтня 2021 року

17  жовтня на стадіоні «Ювілейний» відбулася футбольна зустріч сьомого туру Чемпіонату Полтавської області  з футболу  серед команд вищої ліги. ФК «Пирятин» приймала команду «Дружба» (Очеретувате)  і поступилася  з рахунком 0:2. Наступну гру команда ФК «Пирятин» проведе на виїзді з командою «Інваспорт» (Полтава) 23 жовтня.

19 жовтня 2021 року

Сьогодні міський голова Андрій Сімонов здійснив особистий прийом громадян.

Серед порушених питань – проблема з паркуванням автівок біля торгових об’єктів, що розташовані в районах житлових масивів. За словами громадян, які звернулися, припарковані авто створюють незручності жителям будинків, розташованих поруч, зокрема заважають в’їзду транспорту. Окрім цього, під час прийому було порушено проблему недобросусідських відносин між власниками суміжних земельних ділянок.

 

19 жовтня 2021 року
Сьогодні відбулося засідання комісії по здійсненню контролю за додержанням правил при нарахуванні тарифів на житлово-комунальні послуги з питання розгляду тарифів на послуги з постачання теплової енергії по ТОВ «КП ТЕПЛО».
Під час зібрання було обговорено питання проєкту тарифу на послугу з постачання теплової енергії для населення та бюджетних установ вище названим надавачем послуг. Тариф для даного підприємства наразі затверджується вперше, оскільки цього року воно визначено надавачем послуги на постачання теплової енергії для багатоквартирних будинків по вулиці Європейська, 4-А та 4-Б і бюджетних установ у селах Вікторія, Давидівка, Малютинці, Сасинівка та по місту – для ліцею №4, Культурно-громадського центру та школи естетичного виховання. 
19 жовтня 2021 року

Кабінет Міністрів України хоче ліквідувати бюджети розвитку міст й дозволити Мінфіну та місцевим держадміністраціям права ініціювати зупинку рішення про місцевий бюджет – такі зміни, зокрема, Уряд разом із проектом Держбюджету на 2022 рік (№6000) подав зміни до Бюджетного кодексу(№ 6062), – йдеться у повідомлені Полтавського РВ АМУ. 

Зміни до Кодексу опрацьовано аналітичним центром Асоціації міст України. Фахівці проаналізували загрози, які призведуть до  скорочення джерел доходів для місцевих громад.

19 жовтня 2021 року

Минулого тижня в Грабарівському старостаті встановили новий твердопаливний котел. Профінасували придбання та роботи зі встановлення ТОВ «Руда», керівник - В`ячеслав Лущик.

19 жовтня 2021 року

За минулу добу провакциновано 125 осіб. Всього з початку вакцинальної кампанії зроблено 10659 доз. Пункти щеплення діють на базі КП «Пирятинський ЦПМСД», на території Пирятинської лікарні та у відділеннях АТ «Укрпошта».

18 жовтня 2021 року

Відповідно до п. 12 підрозд. 9 прим. 4 розд. XX «Перехідні положення» Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VI із змінами та доповненнями сплата збору з одноразового (спеціального) добровільного декларування (далі – Збір) здійснюється декларантом протягом 30 календарних днів з дати подання одноразової (спеціальної) добровільної декларації (далі – Декларація).

Відповідно до п. 12 підрозд. 9 прим. 4 розд. XX «Перехідні положення» Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VI із змінами та доповненнями сплата збору з одноразового (спеціального) добровільного декларування (далі – Збір) здійснюється декларантом протягом 30 календарних днів з дати подання одноразової (спеціальної) добровільної декларації (далі – Декларація).

18 жовтня 2021 року

Проведенням постійної депутатської комісії з питань освіти, фізичної культури, охорони здоров’я, соціального захисту та гендерної рівності розпочалася підготовка до чергової сесії міської ради.

Члени комісії в ході роботи розглянули та підтримали питання внесення змін до програм галузі охорони здоров’я, освіти  та соціального захисту. Зокрема, до програм медичного спрямування  внесення змін передбачається в частині видатків на енергоносії для первинної та вторинної ланок, на оплату праці та виплату оздоровчих працівникам сільських медичних закладів.

18 жовтня 2021 року

Європейський день боротьби з торгівлею людьми започаткований 18 жовтня 2007 року Європейським Парламентом як день консолідації діяльності з підвищення рівня обізнаності щодо феномену торгівлі людьми та небайдужості громадськості до цього явища. Торгівля людьми є глобальним злочинним бізнесом, сучасною формою рабства, що грубо порушує права людини. Ця діяльність є найшвидше зростаючою кримінальною діяльністю у світі. За оцінками Міжнародного центру із запобігання злочинності ООН, щорічний грошовий обсяг за цей транснаціональний злочин становить 30 мільярдів доларів на рік, що робить його другим за величиною після торгівлі наркотиками.

18 жовтня 2021 року

Протягом вихідних провакциновано 279 осіб. Всього від початку вакцинальної кампанії зроблено 10530 доз. Пункти щеплення діють на базі КП «Пирятинський ЦПМСД», на території Пирятинської лікарні та у відділеннях АТ «Укрпошта».

17 жовтня 2021 року

Щиро вітаю вас з професійним святом!
Харчова промисловість - одна з основних галузей економіки, а ви, її працівники, виконуєте важливу місію - забезпечуєте населення продуктами харчування. На вашу галузь покладено відповідальне завдання – задоволення потреб кожної родини в якісній, смачній та доступній продукції харчування. Продукція наших виробників - взірець якості та конкурентоспроможності, адже за її постійний розвиток, модернізацію та вдосконалення відповідають високопрофесійні спеціалісти.

16 жовтня 2021 року

Пирятинська філія ПАТ «Полтаваобленерго» повідомляє про тимчасові відключення електропостачання на території громади з 18 по 24 жовтня, з 8:00 до 16:00, у зв’язку з проведенням планових робіт:

 

15 жовтня 2021 року

Одна з вакцин проти COVID-19, які використовує Україна, – CoronaVac від Sinovac Biotech. Це інактивована вакцина, яку розробила китайська біофармацевтична компанія. Вакцина містить у своєму складі неактивний, “вбитий” вірус. Організм реагує на нього та виробляє імунітет.

15 жовтня 2021 року

З нагоди Дня захисника та захисниці України працівники муніципалітету та службовці військової частини і військкомату вшанували  пам'ять загиблих Героїв покладанням квітів на могили.  Вічна слава захисникам, які віддали свої життя, захищаючи Батьківщину.

13 жовтня 2021 року

Відбулися урочистості з нагоди Дня захисників та захисниць, який в Україні відзначається на день Покрови Пресвятої Богородиці.  

Започатковане свято 14 жовтня 2014 року президенським указом з назвою День захисника України, з 2015 року є державним святом. 14 липня цього року Верховна Рада України перейменувала свято на «День захисників і захисниць України». Для українців цей день став не просто державним святом, а всенародним, бо захисниками незалежності та суверенітету України в наш час є військові і добровольці, госпітальєри і  волонтери, дорослі і  діти — всі ті, хто в різний спосіб наближають перемогу над ворогом-загарбником.

Вітальні слова на адресу присутніх у залі захисників та захисниць пролунали від міського голови Андрія Сімонова, командира військової частини А-1499, підполковника Анатолія Блажка, командира взводу управління військової частини А-1499, лейтенанта Дмитра Буровцева, проректора з міжнародних зв’язків Київського університету туризму, економіки та права, волонтера Роберта Натрошвілі, волонтера Світлани Німець.

13 жовтня 2021 року

Прийміть щиросердні вітання з нагоди Дня захисників та захисниць України! Це свято відзначається в день великого православного свята – Покрови Пресвятої Богородиці. Саме Свята Покрова здавна була захисницею українського козацтва, а тепер і Українського війська.

Ми відзначаємо свято небайдужих, сміливих, патріотичних чоловіків і жінок, які щиро люблять Україну та самовіддано її захищають! Саме завдяки їм ми кожного дня усвідомлюємо, що мир, спокій та незалежність – це не просто слова, а найбільші цінності, які можуть бути і є в житті людини.

13 жовтня 2021 року

12 жовтня на базі Пирятинського ліцею №6 відбувся обласний семінар «Створення в закладі освіти мотивуючого середовища».  В заході взяли участь керівники закладів загальної середньої освіти з усіх куточків Полтавщини. Проводила семінар кафедра менеджменту освіти Полтавського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти ім. М.В. Остроградського. 

13 жовтня 2021 року

На офіційному сайті ТОВ «Газопостачальна компанія «Нафтогаз Трейдинг» опубліковано інформацію до уваги бюджетних установ та організацій.

ТОВ «Газопостачальна компанія «Нафтогаз Трейдинг» інформує бюджетні установи та організації про порядок укладання договору на постачання природного газу відповідно до Меморандуму про взаєморозуміння щодо врегулювання проблемних питань у сфері постачання тепловоі? енергіі? та постачання гарячоі? води в опалювальному періоді 2021/2022 рр. від 30 вересня 2021 року.

 

13 жовтня 2021 року

Відповідно до п. 1 підрозд. 9 прим. 4 розд. XX «Перехідні положення» Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VI зі змінами та доповненнями (далі – ПКУ) одноразове (спеціальне) добровільне декларування – це особливий порядок добровільного декларування фізичною особою, визначеною п. 3 підрозд. 9 прим. 4 розд. ХХ ПКУ, належних їй активів, розміщених на території України та/або за її межами, якщо такі активи фізичної особи були одержані (набуті) такою фізичною особою за рахунок доходів, що підлягали в момент їх нарахування (отримання) оподаткуванню в Україні та з яких не були сплачені або сплачені не в повному обсязі податки і збори відповідно до вимог законодавства з питань оподаткування та/або міжнародних договорів, згода на обов’язковість яких надана Верховною Радою України, та/або які не були задекларовані в порушення податкового та валютного законодавства, контроль за дотриманням якого покладено на контролюючі органи, протягом будь-якого з податкових періодів, що мали місце до 01 січня 2021 року.

13 жовтня 2021 року

Міський голова Андрій Сімонов зустрівся з представниками батьківського колективу вихованців Вікторійського дитсадка. Батьки стурбовані перспективою перенесення дошкільного закладу у приміщення школи. На їхню думку, умови в запропонованих приміщеннях не достатньо хороші для перебування там маленьких дітей, та й загалом сусідство зі школою не надто прийнятне.

12 жовтня 2021 року

Відбулася робоча нарада міського голови Андрія Сімонова зі старостами

Під час спілкування обговорено питання стану ремонту доріг на території громади. Зокрема, міський голова відзначив, що тривають ремонтні роботи на дорозі Високе-Харківці-Каплинці. Протягом кількох днів роботи були призупинені у зв’язку з перебоями у постачанні витратних матеріалів. Під час обговорення питання Андрій Сімонов відзначив, що ремонтні роботи на автошляхах на території громади буде продовжено і в наступному році.

12 жовтня 2021 року

Сьогодні начальник управління інфраструктури, житлово-комунального господарства та комунальної власності Дмитро Міхєєв відвідав місто Ніжин. Ознайомився з досвідом громади у сфері поводження з відходами.

 

12 жовтня 2021 року

Вчора розпочато ремонт дороги від автошляху Р-60 до Дейманівки. Виконання робіт, за ініціативи міського голови Андрія Сімонова, профінансовано за рахунок коштів соціального партнерства з ТОВ «Дейманівський Дар». Наразі на виконання ямкового ремонту підприємством виділено 200 тисяч гривень.

12 жовтня 2021 року

Реагуємо на звернення громадян. Сьогодні на залізничній зупинці у селі Верхоярівка встановлено вуличне освітлення. Ліхтар працюватиме на базі сонячних батарей.

 

12 жовтня 2021 року

Сьогодні відбулися урочистості з нагоди відзначення 23-ї річниці діяльності клубу людей з інвалідністю «Мрія».

Слова подяки за активну життєву позицію учасникам клубу, які беруть участь у громадському житті, долучаються до заходів, пролунали на святкуванні від міського голови Андрія Сімонова, волонтера клубу, який свого часу долучився до його створення, Василя Миленка. Голова клубу Олег Сімон подякував за допомогу у проведенні заходів, які організовують учасники об’єднання, міську раду, відзначивши у своєму виступі, що високу якість організованих у Пирятинській громаді заходів, зокрема фестивалю «Древній Пирятин», відзначають на рівні області.

12 жовтня 2021 року

Лісові насадження Пирятинської громади збільшились. Сьогодні працівники міської ради, закладів культури та освіти разом із фахівцями лісового господарства висадили саджанці дубів на земельній ділянці поблизу Білоцерківець.

 

12 жовтня 2021 року

Цієї неділі професійне свято – День працівників харчової промисловості - відзначають працівники одного з найбільших підприємств нашої громади – ТОВ «Пирятинський сирзавод».

Кількість працюючих на підприємстві наразі становить понад 600 осіб. Асортимент продукції ТОВ «Пирятинський сирзавод» достатньо широкий - сири тверді вагові та фасовані,  сири плавлені, сухі молочні продукти (суха сироватка та сухе молоко), молоко коров’яче пастеризоване, кисломолочні продукти. 

12 жовтня 2021 року

Сьогодні, з нагоди відзначення Дня захисника і захисниці України, на  Масальському відбулася легкоатлетична естафета. В змаганнях взяли участь  команди Пирятинської військової частини, Пирятинського ліцею, Пирятинського ліцею №4, Пирятинського ліцею №6 та Пирятинської міської ради.

За підсумками змагань перемогу святкувала команда військової частини, друге місце – за командою Пирятинського ліцею, третє –ліцей №4, грамоти за участь отримали команди міської ради та ліцею №6.

12 жовтня 2021 року

Міський голова Андрій Сімонов взяв участь в онлайн вебінарі “Poltava GreenTech”, що проходив в рамках Глобального проєкту “Підтримка ініціативи з експорту технологій захисту довкілля”. Зустріч була зосереджена на обміні інформацією та розширенні партнерських відносин для реалізації Регіонального плану управління відходами Полтавської області до 2030 року.

 

12 жовтня 2021 року

Відповідне рішення сьогодні було ухвалене на позачерговому засідання виконавчого комітету міської ради. Середньодобова температура протягом останніх днів становить менше, ніж +8 градусів за Цельсієм, і коливається в межах +3,7-7,5 градусів, що і послугувало прийняттю даного рішення.  

12 жовтня 2021 року

Уже всі заклади охорони здоров’я України формують медичні висновки замість видачі паперових лікарняних – сьогодні створено майже 1,4 млн медвисновків про тимчасову непрацездатність, 90% з яких у разі загальних захворювань або травм. На їх підставі було сформовано і передано до Фонду соціального страхування України на оплату 130 тисяч е-лікарняних.

12 жовтня 2021 року

Найменші вихованці, 4-5 років, зразкового аматорського колективу “Флеш” вперше демонстрували свої вміння на конкурсі. Це був хвилюючий момент як для малечі, так і для їхнього керівника Оксани Сегеди.

 

11 жовтня 2021 року

Школи архітектора Опанаса Сластіона - зразок українського модерну початку ХХ століття, окраса Пирятинської громади. Школи в селі Білоцерківці були внесені до реєстру пам'яток архітектури місцевого значення. У одній із будівель розташувався жіночий монастир та церква, інша - ніяк не використовувалася довгий час.
 

11 жовтня 2021 року

Міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко зазначив, що нинішня хвиля COVID-19 почалася раніше, ніж прогнозували в міністерстві, а за інтенсивністю вона вже наближається до показників осені 2020-го.

 

11 жовтня 2021 року

17 жовтня, о16:00, в Крячківському сільському клубі відбудеться прем’єра документального фільму "Древо. Любов", присвячений 60-річчю колективу.

 

9 жовтня 2021 року

Відвідуючи шосту школу в позанавчальний період, міський голова Андрій Сімонов звернув увагу на незадовільний стан бігових доріжок на стадіоні закладу. Очільник громади дав завдання відповідальним фахівцям виконати якісне облаштування цих доріжок, адже, крім школярів, тренування тут проводять і вихованці дитячо-юнацької спортивної школи.

 

9 жовтня 2021 року

Сьогодні на засіданні комісії з питань техногенно-епідемічної безпеки і надзвичайних ситуацій прийнято рішення про організацію освітнього процесу в школах громади у дистанційній формі з 11 до 13 жовтня, а з 15 жовтня – розпочати канікули. Керівникам дошкільних закладів доручили провести заходи з дезінфекції та кварцування приміщень до 11 жовтня та забезпечити щоденний посилений контроль за станом здоров’я дітей.

 

9 жовтня 2021 року

Соціальне партнерство – невід’ємна ланка у роботі до розвитку громади. Завдяки співпраці бізнесу та органів місцевого самоврядування вирішуються актуальні питання населених пунктів та покращується їхня інфраструктура.

 

9 жовтня 2021 року

Хворі на COVID-19 можуть по-різному переносити захворювання. Це залежить від ряду чинників та передбачити заздалегідь неможливо.

Мінімізувати ризик тяжкого перебігу та смерті внаслідок коронавірусної хвороби, зокрема й від небезпечних штамів, допомагає вакцинація. Що підтверджує ряд досліджень https://bit.ly/3kYest6, https://bit.ly/2Y6id6K, https://bit.ly/3l5TLeS.

 

9 жовтня 2021 року
Щиро вітаю вас із Всесвітнім Днем пошти!
В цей день ми віддаємо шану представникам цієї благородної професії, засвідчуючи ту важливу роль, яку вона відіграє для суспільства. Маючи широку мережу відділень, пошта залишається найбільш доступним засобом зв’язку для різних верств населення. Для багатьох людей, особливо похилого віку, працівники пошти є чи не єдиним джерелом інформації, доброї звістки та привітного слова, адже разом із листами та газетами приносять в кожен дім надію на краще.
Прийміть щиру вдячність за щоденну працю, терпіння і наполегливість у роботі, за те, що прокладаєте мости дружби між людьми, яких розділяє простір.
8 жовтня 2021 року

Сьогодні на острові Масальський відбувся Чемпіонат Полтавської області з легкоатлетичного кросу. Майже пів сотні спортсменів з Полтави, Лохвиці, Лубен та Пирятина демонстрували свою спритність та швидкість на дистанціях 1000, 2000, 3000 та 5000 метрів.

 

8 жовтня 2021 року

Міністерство охорони здоров'я України своїм наказом від 04.10.2021 № 2153, зареєстрованим в Мін’юсті 07.10.2021 за №1306/36928, затвердило перелік організацій, представники яких підлягають обов'язковій вакцинації проти COVID-19.

 

8 жовтня 2021 року

Мультидисциплінарна команда Пирятинського центру надання соціальних послуг Пирятинської міської ради здійснила виїзд у села Усівка та Каплинці. У кожному із сіл працюють соцробітники: Катерина Неживенко – у Каплинцях, обслуговує шість осіб, Любов Любарець – соцпрацівник з Усівки, обслуговує сім осіб.

Під час поїздки завідувач відділення соціальної допомоги вдома Валентина Бондар  відвідала пенсіонерів, які обслуговуються у відділенні соціальної допомоги вдома. Перевіряли готовність осель підопічних до осінньо-зимового періоду, зокрема, забезпечення їх потреб у паливі.   

8 жовтня 2021 року

Пирятинська філія ПАТ «Полтаваобленерго» повідомляє про тимчасові відключення електропостачання на території громади з 11 по 17 жовтня, з 8:00 до 16:00, у зв’язку з проведенням планових робіт:

 

8 жовтня 2021 року

Механізм безкоштовного забезпечення окремих категорій населення технічними та іншими засобами реабілітації регламентується Порядком, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 05.04.2021 № 321. Відповідно до пункту 2 Порядку та переліку технічних та інших засобів реабілітації, діти з інвалідністю забезпечуються ортопедичним взуттям з розрахунку: дві пари строком на 6 місяців – вік до 7 років та  на 8 місяців – вік від 7 до  18 років. Однією парою взуття забезпечуються особи з інвалідністю та учасники антитерористичної операції, якщо група інвалідності встановлена терміном на один рік.

8 жовтня 2021 року

Про надання соціальних послуг і матеріального забезпечення безробітним у січні-вересні 2021 року

Послугами обласної служби зайнятості за 9 місяців року скористалися близько 73 тисяч людей   

Протягом січня-вересня 2021 року послуги обласної служби зайнятості отримали 72,9 тисячі громадян, які шукали роботу. Із них 52,8 тисячі мали статус зареєстрованого безробітного.

Від 5,3 тисячі роботодавців за цей період надійшло 26,4 тисячі пропозицій роботи.

8 жовтня 2021 року

У Пирятинській громаді працювала комісія з обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню, за участю інспектора Державної екологічної інспекції Центрального округу. Загалом до міської ради надійшло 8 звернень громадян щодо видалення дерев у Пирятині.

 

8 жовтня 2021 року

Щиро вітаю всіх вас з професійним святом!

День юриста - це свято людей, які словом і ділом мають стверджувати недоторканність конституційних прав і свобод громадян, непорушність законів. Ваш вибір професії – це вибір шляху відповідальності, справедливості, відданості, цілеспрямованості.

7 жовтня 2021 року

Продовжуються роботи на дорогах міста. Зокрема, триває висипка щебенем вулиць. Заходи реалізовуються в рамках Програми покращення благоустрою Пирятинської міської територіальної громади на 2021 рік, якою передбачено один мільйон 400 тисяч гривень на придбання щебеню та гранвідсіву для підсипки доріг.

 

7 жовтня 2021 року

На засіданні уряду прем’єр-міністр України Денис Шмигаль наголосив, що «зелені» COVID-сертифікати дозволять уникнути обмежень «червоного» рівня. Кінотеатри, кафе, ресторани, спортзали, театри та інші громадські місця зможуть працювати, якщо всі працівники закладу і відвідувачі повністю вакциновані. Наразі у працівників поліції є відповідне програмне забезпечення, яке дозволить перевірити наявність COVID-сертифікатів.

 

7 жовтня 2021 року

Нам дуже важлива ваша думка. Приділіть, будь ласка, 10-15 хвилин вашого часу зайдіть за посиланням https://forms.gle/y9Pju8J8kG7jAiQY7 та пройдіть опитування.

 

7 жовтня 2021 року

Цього року розпочато реалізацію програми Президента України “Зелена країна”, в рамках якої планується висадити мільярд нових дерев протягом трьох років. Долучилися до Програми учні та батьки 2-А класу Пирятинського ліцею та учасники учнівського самоврядування.

 

7 жовтня 2021 року

Запрацював світлофор на перехресті вулиць Цибаня, Ярмаркової, Визволення та Аврущенка. Даний світлофорний комплекс – новий, досі рух на цьому перехресті регулювався дорожніми знаками.

В рамках реалізації проєкту на перехресті чотирьох вулиць встановлено 8 транспортних та 6 пішохідних світлофорів, які обладнані таймерами, 43 дорожніх знаки і таблички, нанесено відповідну дорожню розмітку. Пішохідні світлофори обладнані звуковими сигналами.

7 жовтня 2021 року

Нещодавно на засіданні робочої групи з питання управління відходами на території Пирятинської, Гребінківської, Чорнухинської та Новооржицької громад експерт проєкту GIZ запропонував найбільш прийнятний варіант управління відходами для громад - встановлення дворівневої сміттєсортувальної станції, де буде сортування на вторсировину та органіку і неорганіку. Тож начальник управління інфраструктури, житлово-комунального господарства та комунальної власності Дмитро Міхєєв, головний спеціаліст сектору житлово-комунального господарства Оксана Порва та директор КП “Каштан” Геннадій Бровар відвідали Іллінецьку громаду Вінницької області, де з 2017 року працює сміттєсортувальний комплекс.

 

6 жовтня 2021 року

Для покращення якості освіти в контексті системи неперервної освіти. та визначення рівня задоволення соціуму якістю освіти у 8-11 класах на території України Полтавський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти ім. М.В. Остроградського проводить дослідження  «Удосконалення механізмів публічного управління системою неперервної освіти в умовах інноваційного розвитку суспільства».

 

6 жовтня 2021 року

Сьогодні відбулося позачергове засідання виконавчого комітету міської ради. Зібрання було пов’язане із розглядом рішень про надання дозволів структурним підрозділам на передачу в оренду шляхом проведення аукціону теплогенераторних, котелень та топкових закладів громади.

 

6 жовтня 2021 року

Стаціонарне відділення територіального центру соціального захисту у селі Вишневе протягом багатьох років є тим місцем, де одинокі непрацездатні пенсіонери та інваліди з числа жителів нашої громади на схилі літ знаходять спокій та затишок.

6 жовтня 2021 року

Отримати сертифікат можна в декілька кліків у застосунку чи на порталі Дія або у свого сімейного лікаря. Утім, деякі люди виготовляють, продають чи купують підробку. Вже зараз у роботі правоохоронних органів відкриті сотні проваджень. Про це стало відомо під час спільного брифінгу МОЗ, Мінцифри та Кіберполу.

Нещодавно Уряд ухвалив законопроєкт про кримінальну відповідальність за продаж та користування підробленими COVID-сертифікатами.

6 жовтня 2021 року

Як отримати житлову субсидію в опалювальному сезоні 2021-2022

Житлова субсидія на оплату житлово-комунальних послуг призначається з місяця звернення за її призначенням до дати закінчення опалювального сезону та розраховується окремо на опалювальний і неопалювальний сезон.

 

5 жовтня 2021 року

Іван Лебідь з Каплинець, який нещодавно відзначив своє 94-річчя, - один із шести учасників бойових дій у Другій Світовій, що проживають на території Пирятинської громади. Свій бойовий шлях він розпочав у 1944 році, був мінометником, окрім цього ніс службу на підводному човні не лише під час військових дій, а й більше 6 років після закінчення війни. За сумлінну службу нагороджений орденами - «За мужність» та Орденом Великої Вітчизняної війни, медалями.

5 жовтня 2021 року

Приватизація на Полтавщині: оголошено онлайн-аукціон з приватизації групи інвентарних об’єктів у складі, загальною площею 247,4 кв. м у с. Вергуни,  Хорольського р-ну, Полтавської області.

 

5 жовтня 2021 року

Підвищення рівня громадської безпеки та порядку, забезпечення належного моніторингу ситуації на об’єктах Пирятинської міської територіальної громади, посилення безпеки дорожнього руху, запобігання злочинності, підвищення оперативності, якості та достовірності інформації, отриманої службами, які забезпечують безпеку в громаді, для відповідного швидкого реагування – завдання, які ставить міська рада на цей рік. Для їх реалізації розпочато впровадження комплексної системи безпеки на Пирятинщині „Безпечна громада“ на основі сучасних засобів відеоспостереження.

 

5 жовтня 2021 року

У цьому році були підвищені всі страхові пенсії, а саме для 10,3 мільйонів пенсіонерів. Про це заявила Міністр соціальної політики України Марина Лазебна під час прес-конференції.

 

5 жовтня 2021 року

Як повідомив Ігор Кузін, головний державний санітарний лікар України, за останні 3 місяці у країні 98,1% госпіталізованих із COVID-19 не були вакциновані.

 

5 жовтня 2021 року

Завдяки розширенню парку шкільних автобусів маємо можливість підвозити міських учнів до шкіл. Відсьогодні шкільний автобус здійснює рух по місту за наступним маршрутом.

5 жовтня 2021 року

Вересневий випуск видання розповість читачам про найцікавіші новини із життя системи БПД Полтавщини, новації чинного законодавства. новини від партнерів та найактуальніші юридичні коментарі.

 

5 жовтня 2021 року
2  жовтня на стадіоні «Ювілейний» відбувалася футбольна зустріч 5 туру Чемпіонату Полтавської області з футболу серед команд Вищої ліги. Футбольна команда ФК «Пирятин» приймала одного з лідерів Полтавського футболу «КЛФ» (Полтава) і поступилася з рахунком 2:3. Голи за пирятинців забивали Руслан Кондієнко та Артем Сергієнко.
5 жовтня 2021 року

Головне управління ДПС у Полтавській області звертає увагу  платників податків, включених до реєстру платників, які використовують єдиний рахунок, на наступне.

 

4 жовтня 2021 року

Сьогодні відбулося засідання комісії виконавчого комітету Пирятинської міської ради із здійснення контролю за додержанням правил при нарахуванні тарифів на житлово-комунальні послуги. Учасники зібрання розглядали питання підвищення тарифу на перевезення пасажирів на міському маршруті №2 “АС-1 - Ринок”.

 

4 жовтня 2021 року

До 11 жовтня усім громадським та благодійним організаціям необхідно оновити свої відомості про кінцевого бенефіціарного власника (КБВ) в ЄДР. Ця інформація подається незалежно від того, чи міститься про них актуальна інформація, чи вона потребує змін.

 

4 жовтня 2021 року

Протягом вересня в Миргородському районі було реалізовано проєкт ГО «Батьки за вакцинацію» та Всесвітньої організації охорони здоров’я, в межах партнерства з ЄС. Він був спрямований на захист жителів сільської місцевості, особливо похилого віку, від COVID-19. У найближчій перспективі цей досвід використають і в інших територіальних громадах області. Про це зауважив директор Департаменту охорони здоров’я Полтавської ОДА Віктор Лисак на апаратній нараді 4 жовтня.

4 жовтня 2021 року

Повідомляємо, що наразі діє Програма розвитку та підтримки аграрного комплексу Полтавщини за пріоритетними напрямками на період до 2027 рокуКошти на виконання заходів Програми розподіляються на конкурсній основі. Учасниками конкурсу можуть бути: фізичні особи-підприємці, сімейні фермерські господарствам (без набуття статусу юридичної особи, які організовуються на основі діяльності фізичної особи-підприємця), особисті селянські господарства.

4 жовтня 2021 року

Наші оселі становлять велику пожежну небезпеку. Значна кількість горючих матеріалів у вигляді меблів, килимів, книжок, одягу, іграшок, побутових приладів, які мають пластикові корпуси та деталі, предметів побутової хімії, паперу, тощо, формують значне горюче навантаження й створюють умови для швидкого поширення пожежі.

 

1 жовтня 2021 року

Пирятинщина перша в рейтингу громад, які співфінансують ремонти доріг. Такий рейтинг оприлюднило Агентство місцевих доріг Полтавської області. Пирятинська громада передбачила цьогоріч 7 мільйонів гривень на ремонт місцевих доріг і це найбільше в області.

 

1 жовтня 2021 року

Сьогодні на острові Масальський відбулися змагання з легкоатлетичного кросу Пирятинської громади. Участь в забігу взяли 135 учнів міських шкіл, Березоворудської, Вишневецької, Новомартиновицької, Великокручанської і Повстинської освітніх закладів.

 

1 жовтня 2021 року

Єдиним справжнім протипоказанням до щеплення від COVID-19 наразі є серйозна алергічна реакція на першу дозу вакцини, наприклад анафілактичний шок. Також не варто робити щеплення за температури тіла вище 38°C.

Якщо ви приймаєте препарати, що впливають на імунну систему, або просто боїтеся, що стан вашого здоров’я може бути протипоказанням до вакцинації, порадьтеся зі своїм лікарем.

 

1 жовтня 2021 року

Слова вітань та подяки на адресу представників старшого покоління, що зібралися у великій залі адмінбудинку міської ради, пролунали від міського голови Андрія Сімонова. «Ми, представники молодшого покоління, щиро дякуємо вас за той внесок, який кожен із вас зробив у розбудову нашого міста, нашої громади», - відзначив він.

1 жовтня 2021 року

Сьогодні в Полтавському академічному обласному українському музично-драматичному театрі імені М. В. Гоголя відбулися урочистості з нагоди Дня працівників освіти. Педагогічну спільноту привітали голова обласної ради Олександр Біленький та голова облдержадміністрації Олег Синєгубов. Під час урочистостей освітянам вручили почесні відзнаки Кабінету Міністрів України, обласної ради, облдержадміністрації та дипломи лауреатів Премії Полтавської обласної ради імені А.С. Макаренка.

 

1 жовтня 2021 року

В місті Ірпінь відбувся відкритий турнір кіокушин карате “Битва чемпіонів”. Участь у змаганнях взяли спортсмени 22 клубів 12 федерацій з 8 областей України. Нашу громаду представляли Іван Кирічевський, Арсен Григор, Кирило і Владислав Ощинські, Святослав Рикун та Назар Романенко.

1 жовтня 2021 року

Маленькому хлопчику Ігорю Назарку, 01.01.2016 р. народження, потрібна допомога на лікування препаратами стовбурових клітин (курс крапельниць). Хлопчик має інвалідність з дитинства. Коштів в родині не вистачає, тому рідні та друзі просять усіх небайдужих допомогти.

 

1 жовтня 2021 року

Щиро вітаю вас із професійним святом – Днем працівників освіти!

Ваша професія – найблагородніша серед інших. Вона об’єднує людей щирих помислів, сердець, почуттів і навіть самопожертви. Ви прищеплюєте своїм вихованцям любов до знань, сієте в їх серцях зерно прекрасного, світлого, вічного, відкриваєте складний духовний світ буття, даєте мудрі поради.

1 жовтня 2021 року

Запитували? Відповідаємо!

Чи має право фізична особа – декларант відобразити у одноразовій (спеціальній) добровільній декларації наявність криптовалюти?

 

1 жовтня 2021 року

1  жовтня в Україні - День людей похилого віку та День ветерана. Це свято засвідчує глибоку повагу до найстарших представників громади.

Турбота про людей похилого віку – справа всього суспільства, адже саме вони зберегли для нас найкращі національні традиції, навчили долати труднощі та бути достойними людьми.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua