Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
12 жовтня 2021 року 15:03

Обмін досвідом у сфері поводження з відходами

Міський голова Андрій Сімонов взяв участь в онлайн вебінарі “Poltava GreenTech”, що проходив в рамках Глобального проєкту “Підтримка ініціативи з експорту технологій захисту довкілля”. Зустріч була зосереджена на обміні інформацією та розширенні партнерських відносин для реалізації Регіонального плану управління відходами Полтавської області до 2030 року.

Андрій Сімонов представив досвід поводження з відходами в Пирятинській громаді. Відзначив, що цього року придбано новий сміттєвоз із заднім навантаженням. Впроваджується система подворового збору сміття. Вивчаються законодавчі можливості укладання публічного договору з мешканцями громади на вивіз ТПВ. Крім цього, режим роботи комунальників зі збору та вивезення твердих побутових відходів переведено на двозмінний. Нова додаткова техніка та організаційні заходи дозволять ефективніше та якісніше надавати послуги жителям громади.

У вебінарі брали участь представники Федерального міністерства довкілля, захисту природи та безпеки ядерних реакторів Німеччини та Міністерства розвитку громад на території України, Полтавської обласної державної адміністрації, національного університету “Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка”, Німецького Партнерства RETech і Глобального проєкту GIZ, голови громад-партнерів з Новооржицього, Гребінки, Чорнух.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua