Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
22 жовтня 2021 року 11:34

Працювали профільні депутатські комісії

В рамках підготовки до чергової сесії міської ради, яка запланована на 27 жовтня, відбулися засідання бюджетної та земельної депутатських комісій.

Під час засідання комісії з питань планування, фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку, підприємництва та комунальної власності розглянуто та підтримано зміни до ряду цільових програм. Так, до програм підтримки галузі охорони здоров’я вносяться зміни у зв’язку з додатковою потребою у фінансуванні оплати енергоресурсів, на виплату заробітної плати. У зв’язку з неможливістю освоїти кошти 110 тисяч гривень знято з Програми оздоровлення та відпочинку дітей, 215 тисяч гривень – з Програми культурно-мистецьких заходів. Дофінансування потребує Комплексна програма соціального захисту та соціального забезпечення, серед змін до якої – додаткові 100 тисяч гривень на надання матеріальної допомоги хворим жителям громади.

Заслухали та підтримали члени бюджетної комісії і проєкт рішення про внесення змін до бюджету громади на поточний рік.

В ході роботи комісії з питань земельних відносин та охорони природи розглянуто ряд питань, що стосуються урегулювання земельних відносин на території громади – про надання дозволів на виготовлення технічних документацій із землеустрою, затвердження технічних документацій, надання дозволів на розроблення проєктів та затвердження громадянам проєктів землеустрою тощо.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua