Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
26 жовтня 2021 року 15:35

Зустріч міського голови з представником Всеукраїнської асоціації громад

Сьогодні відбулася зустріч міського голови Андрія Сімонова з заступником виконавчого директора Всеукраїнської асоціації громад Ігорем Абрам`юком.

У ході спілкування було обговорено перспективи членства Пирятинської територіальної громади в асоціації. «Багато рад, навіть тих, які не є правонаступниками колишніх сільських рад у нашій асоціації, останнім часом втупили до нашого об’єднання», - підкреслив у своєму звернені Ігор Абрам`юк, розповівши про чітке фокусування Асоціації на питаннях розвитку сільських територій, на взаємодії з бізнесом та бізнес-об’єднаннями, насамперед аграрними.

В свою чергу Андрій Сімонов запевнив Ігоря Абюрам`юка  в тому, що питання щодо вступу до асоціації, яку він представляє, буде розглянуто Пирятинською міською радою.

Окрім цього, в ході зустрічі, міський голова закцентував увагу на тих питаннях, які є важливими для роботи муніципалітету. Зокрема, обговорили складнощі в проведенні тендерних процедур, обговорили питання поводження з твердими побутовими відходами у громадах, аспекти соціального партнерства між радами та представниками бізнесу, які здійснюють свою діяльність на території громад.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua