Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
26 жовтня 2021 року 15:33

Голова Молодіжної ради Наталія Шаповал – серед переможців програми Фонду Богдана Гаврилишина

 

Упродовж чотирьох місяців 60 учасників з усієї області, серед яких - 7 членів молодіжної ради з Пирятина, мали  унікальну можливість навчатися за програмою Фонду Родини Богдана Гаврилишина "Молодь змінить Україну-Полтавщина 2021".

Під час навчання його учасники набули нових знань з проєктного менеджменту і готували для експертів відеопрезентації власних проєктів. Минулими вихідними було оголошено переможців програми, які отримали фінансування на свій проєкт або виграли навчальну поїздку до однієї із шести країн Європи. Однією з переможниць стала голова молодіжної ради міста Пирятина Наталія Шаповал, яка була відібрана для тижневого стажування в Європі. Пройшовши начання, розробивши проєкт разом із своєю заступницею Анастасією Ткаченко, Наталія пройшла співбесіду англійською мовою та потрапила до числа призерів.

Проєкт «Буть помітним на дорозі!» наразі - на стадії реалізаці. Оскільки, гранд на нього пирятинки не виграли, все одно намагатимуться знайти спонсорів і його реалізувати. Мета проєкту - шляхом інформування спонукати учасників дорожнього руху до дотримання правил дорожнього руху, стимулювати використовувати світлоповертальні елементи (флікери), сприяти створенню велодоріжок у місті. На жаль, через пандемію дівчата не встигли втілити проєкт повністю, але змогли проінформувати школи та населення міста про використання світлоповерталювальних елементів, провести майстер-клас по виготовленню флікерів на День міста Пирятина, до якого приєдналася працівник поліції Марина Грицай.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua