Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
5 жовтня 2021 року 09:08

Футбольні новини

2  жовтня на стадіоні «Ювілейний» відбувалася футбольна зустріч 5 туру Чемпіонату Полтавської області з футболу серед команд Вищої ліги. Футбольна команда ФК «Пирятин» приймала одного з лідерів Полтавського футболу «КЛФ» (Полтава) і поступилася з рахунком 2:3. Голи за пирятинців забивали Руслан Кондієнко та Артем Сергієнко.

Наступну гру команда ФК «Пирятин» проведе вдома з командою «Дружба» (Очеретувате) 17 жовтня на стадіоні «Ювілейний» о 15.00. Запрошуємо  вболівальників підтримати нашу команду!

* * *

Поле стадіону «Ювілейний» - вдале для футбольної  команди  Полтавської  обласної  прокуратури. В кубку Генерального  прокурора України беруть участь футбольні команди з усіх  обласних  прокуратур  України. Нагадуємо  вболівальникам, що команда Полтавської обласної прокуратури обіграла команди Львівської та Сумської обласних прокуратур і у боротьбі за вихід у півфінал 3 жовтня зустрілася з командою Київської обласної  прокуратури  на стадіоні «Ювілейний» у Пирятині. Футбольна  зустріч  виявилася цікавою, боротьба велася по всьому  футбольному полю, відчувалася напруга та відповідальність за результат. Рахунок 0:0 привів до пробиття одинадцятиметрових  штрафних ударів. Бездоганне їх пробиття та  відмінна гра воротаря  полтавців вивела  футбольну команду Полтавської  обласної  прокуратури у півфінал престижного кубку Генерального  прокурора України.                                                      

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua