Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
23 жовтня 2021 року 11:57

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акту

До відома жителів Пирятинської міської територіальної громади

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акту

Відповідно до вимог Закону України „Про засади державної регуляторної  політики у сфері господарської діяльності“, з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань, на вебсайті  Пирятинської міської ради, оприлюднюється проєкт рішення  виконкому міської ради:

„Про погодження фізичній особі – підприємцю Козіну В.М. тарифу на послугу з перевезення пасажирів на міському маршруті загального користування“.

Пропонуємо ознайомитися  з проєктом рішення.

Зауваження та пропозиції просимо надавати до управління економіки та агропромислового розвитку виконкому міської ради в письмовій формі (м. Пирятин, вул. Соборна, 42),  або в електронній формі на електронну пошту  office@pyryatyn-mrada.gov.ua, впродовж місяця з дня  оприлюднення регуляторного акту на веб-сайті Пирятинської міської територіальної громади http://pyriatyn.org.ua/admin.php?mod=News&add

Начальник управління економіки виконкому Пирятинської міської ради Ірина СОЛДАТОВА

                                                                    

 

 

ПИРЯТИНСЬКА МІСЬКА РАДА ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

                                                       проєкт

00.00.2021                                                                                      №

 

Про погодження фізичній особі – підприємцю Козіну В.М. тарифу на послугу

з перевезення пасажирів на міському маршруті загального  користування

 

Відповідно до статті 30 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні“, Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 18 лютого 1997 року

№ 176, Методики розрахунку тарифів на послуги пасажирського автомобільного транспорту, затвердженої наказом Міністерства транспорту та зв’язку України від 17.11.2009 № 1175, зареєстрованої в Міністерстві юстиції України 27.11.2009 за № 1146/17162 (із змінами і доповненнями, внесеними наказом Міністерства інфраструктури України від 08.01.2013), Договору на перевезення пасажирів на автомобільному маршруті загального користування від 03.10.2021, на підставі звернення фізичної особи - підприємця Козіна В.М. від 08.09.2021 та у зв’язку із зростанням цін на паливно-мастильні матеріали, запчастини, значним зменшенням пасажиропотоку, виконком міської ради

ВИРІШИВ:

 

  1. Погодити фізичній особі-підприємцю Козіну Валерію Миколайовичу тариф на послуги з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування – міському маршруті № 2 „АС-1 – Ринок (через вул. Січових Стрільців)“, що здійснюється в режимі маршрутного таксі, у розмірі 8,00 грн.
  2. Зобов’язати перевізника Козіна В.М. розмістити:

- в транспортних засобах інформацію для пасажирів про  вартість проїзду та кількість пільгових місць;

- на зупинках громадського транспорту інформацію про розклад руху зазначеного маршруту.

3. Управлінню економіки та агропромислового розвитку виконкому міської ради (Солдатова І.В.)  спільно з відділом персоналу, організаційної роботи та інформаційної політики виконкому міської ради (Мілюта О.А.) забезпечити оприлюднення рішення на офіційному вебсайті Пирятинської міської ради.

  1. Контроль за виконанням рішення покласти на заступників міського голови з питань виконкому Мельниченка М.В. та Котенка О.А.

Міський голова Андрій СІМОНОВ

 

 

 

 

 

 

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua