Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
18 жовтня 2018 року 18:31

Відбулася сходка мешканців села Заріччя

 17 жовтня відбулася сходка мешканців села Заріччя за участю  міського голови Олексія Рябоконя, працівників апарату виконавчого комітету міської ради та керівників комунальних підприємств.

  Основним завданнями зустрічі було вирішення  питань: обрання квартального комітету, організація вивезення твердих побутових відходів, освітлення, обрізка дерев, сінокос та облаштування цвинтаря.

  Олексій Петрович дав доручення заступнику міського голови Максиму Вараві та директору КП „Каштан“ Віталію Скочку створити робочу по обстеженню зелених насаджень за межами дворищ, вздовж вулиць та прибережної зони села Заріччя, включивши до складу представників квартального комітету.

  Щодо питання переобрання квартальної, то Любов Бих  більшістю голосів учасників сходки  була залишена головою квартального комітету.

 Лариса Кочур, керуючий справами виконавчого комітету міської ради, повідомила присутнім, що голова квартального комітету виконує свої обов?язки на громадських засадах. Це зв?язковий між громадою та місцевою владою у вирішенні питань місцевого значення. До її обов?язків входить видача довідок місця проживання, якщо воно не  співпадає з місцем реєстрації громадянина, характеристик, участь у комісіях по обстеженню житлово- побутових умов громадян свого мікрорайону, в судових засіданнях, організація заходів з благоустрою, ліквідація стихійних сміттєзвалищ тощо. Вона має широке коло повноважень та обов?язків, які спрямовані на вирішення життєвих проблем мешканців.

  Було обрано квартальний комітет у складі семи осіб: Любов Бих, Наталія Бабенко, Людмила Івахненко, Олена Кровивонос, Володимир Міщенко, Любов Марченко і Світлана Костяна.

  На запитання щодо освітлення села Новоселівки Максим Варава, заступник міського голови, відповів, що освітлення планується провести в найближчі два роки. Ще 54 вулиці міста Пирятин не освітлені, проведення таких робіт потребує вкладення значних коштів, близько 3 млн. грн.

   

 

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua