Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
6 жовтня 2018 року 09:19

Свято до Дня працівників освіти

Щороку восени, коли природа прикрашається у золоті барви, ми відзначаємо День працівників освіти.  Це свято вже давно стало знаком всенародної шани і вдячності до тих, хто сходинка за сходинкою супроводжує дитину на її життєвому шляху, відкриває захоплюючий світ знань, допомагає мудрою порадою та радіє за успіхи своїх вихованців.

День вчителя – одне із найяскравіших свят, яке за традицією є більш, ніж просто одним із професійних, воно є справжньою урочистістю.

З цієї нагоди 5 жовтня 2018 року в районному Будинку культури відбувся святковий концерт. З привітальним словом до освітян звернулись міський голова Олексій Рябоконь, голова районної ради Сергій Пазюк та перший заступник голови райдержадміністрації Владислав Гуленко.

Велику подяку працівникам освіти висловили начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Володимир Романенко, начальник відділу освіти, молоді та спорту міської ради Тамара Коваленко та голова районної профспілкової організації працівників освіти Людмила Зібніцька. Побажали всім благополуччя, здоров’я, невичерпних творчих сил, натхнення та щастя.

А далі хороший настрій дарували артисти Полтавської обласної філармонії

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua