Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
18 жовтня 2018 року 10:15

Проблему спалювання сміття обговорено на засіданні постійної комісії міської ради

 17 жовтня 2018 року відбулося засідання постійної комісії з питань житлово-комунального господарства, комунальної власностї, транспорту, зв’язку та сфери послуг.

  Члени комісії розглянули проекти рішень, які виносяться на чергову сесію міської ради: про внесення змін до Програм „Енергоефективність та енергозбереження у освітніх закладах Пирятинської міської ОТГ“  та покращення благоустрою Пирятинської  об’єднаної  територіальної громади на 2018 рік,  прийняття у комунальну власність  квартири по вулиці Полтавська, м. Пирятин, надання дозволу на списання з балансового обліку виконавчого комітету Пирятинської міської ради основних засобів.

 Крім того, комісія розглянула ряд звернень громадських активістів. Зацікавлено обговорювалося питання щодо масового спалювання опалого листя та сухих гілок у місті. До депутатів звернулася активістка Валентина Крагель,  яка зауважила, що з року в рік власники приватних домоволодінь спалюють сміття, незважаючи на заборону. Це призводить до задимлення всього міста.  Члени постійної комісії вирішили  зобов’язати КП „Каштан“  проводити  рейди із залученням ТРК „Пирятин“, складати протоколи на  порушників,  проводити широку роз’яснювальну роботу серед населення.

 Громадський активіст Анатолій  Буряк порушив питання стосовно оприлюднення на веб-сайті Пирятинської міської ради електронної петиції, автором якої він є. У ній пропонується придбати комунальному підприємству „Каштан“ спеціалізовану техніку для збирання опалого листя. Комісія рекомендувала оприлюднити зазначену петицію та розпочати збір підписів на її підтримку.

  Розглянувши колективне звернення жителів вулиці Європейська та виконувача обов’язків ДНЗ „Ромашка“ щодо облаштування тротуарів, комісія рекомендувала включити ці об’єкти до Програми розвитку дорожнього руху та його безпеки в Пирятинській міській об’єднаній територіальній громаді на наступний рік.

 

 

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua