Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
5 жовтня 2018 року 18:33

Тренінг з написання Аплікаційних форм програм

З метою інформування ініціаторів розроблення та відповідальних виконавців міських програм 05 жовтня у міській раді управлінням економіки виконкому міської ради було проведено тренінг на тему „Порядок розроблення програм Пирятинської міської ради та включення їх до Плану соціально-економічного розвитку Пирятинської міської ОТГ на 2019 рік“. Необхідність проведення такого заходу була зумовлена тим, що є суттєві зміни щодо подачі проектів програм до міської ради. Відповідно до затвердженого порядку розробники на розгляд до міської ради повинні спочатку подати Аплікаційну форму програми.

На захід були запрошені керівники та спеціалісти комунальних підприємств та організацій міста.

Заступник міського голови Ігор Шикеринець проінформував присутніх про те, що виконавчий комітет міської ради розпочав розробку Плану соціально-економічного розвитку громади на 2019 рік та  зобов’язав керівників подати необхідну інформацію управлінню економіки виконкому міської ради для її узагальнення.

Начальник відділу економічного аналізу та розвитку управління економіки виконкому міської ради Наталія Троян ознайомила присутніх із „Стратегією розвитку Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади  на 2017-2020 роки“, „Порядком  розроблення, затвердження, фінансування програм Пирятинської міської ради, моніторингу і звітності про їх виконання та включення до Плану соціально - економічного розвитку Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади“ та провела навчання із написання Аплікаційної форми програми та програми в цілому.

 

 

 

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua