Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
12 жовтня 2018 року 08:43

Полтавщина: інвестуємо та розвиваємо

 10 жовтня за ініціативою Полтавської облдержадміністрації відбулось засідання Діалогової платформи #Полтавщина інвестиційна. Активну участь в роботі форуму взяла делегація Пирятинської міської ОТГ у складі міського голови Олексія Рябоконя, начальника управління економіки виконкому міської ради Ірини Солдатової, провідного спеціаліста відділу економічного аналізу та розвитку управління економіки виконкому міської ради Євгенія Крагля та директора ПП „Калиновомостівське“ Анатолія Зубенка.

 На початку заходу голова облдержадміністрації Валерій Головко нагородив переможців конкурсу „Горизонти Полтавщини -2018“. Зокрема, почесну відзнаку за активну участь в розробленні інвестиційного проекту отримав Анатолій Зубенко. Сертифікатом на отримання грошової винагороди в сумі 7,0 тис.грн. за друге місце у зазначеному конкурсі нагороджено Євгенія Крагля.

 Далі - на першому пленарному засіданні „Полтавщина: інвестуймо і розвиваємо“ директор Департаменту економічного розвитку, торгівлі та залучення інвестицій облдержадміністрації Інна Іщенко розповіла про досвід використання інструментів сприяння залученню інвестицій на прикладі Інвестиційних паспортів Полтавської області та Пирятинської міської ОТГ, які розроблені та надруковані за підтримки проекту Канадсько-українського проекту ПРОМІС. Відбір саме Пирятинської громади серед інших ОТГ області для виготовлення презентаційних матеріалів такого високого рівня пояснюється значною аналітичною роботою по збору даних, проведених у визначені терміни відділом муніціпальних ініціатив та інвестицій (начальник відділу – Новіков О.О.).
     На другому пленарному засіданні під назвою: „Системний підхід до залучення інвестицій“ взяв участь в якості спікера Олексій Рябоконь, який представив презентацію інвестиційних можливостей Пирятинщини, зробивши акцент на приоритетних галузях економіки: АПК, придорожньому сервісі та альтернативній енергетиці. По завершенню виступу Інна Іщенко урочисто вручила міському голові екземпляр Інвестиційного паспорту, який надалі можна тиражувати та розповсюджувати на різноманітних інвестиційних заходах. У свою чергу Інні Іщенко подаровано пирятинський кошик продовольчих товарів, вироблених пирятинськими товаровиробниками. До речі, спектр місцевих харчових товарів настільки широкий, що ними можна накрити святковий стіл. 
      На третєму пленарному засіданні представники міста Кременчук та Омельницької ОТГ поділились досвідом промоції своїх громад. Цікавими були виступи Віталія Погосяна з м.Вінниця щодо розбудови індустріального парку та Олександри Григорович стосовно маркетингу м.Мелітополь.  

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua