Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
10 жовтня 2018 року 15:08

Мережа енергоефективних громад

8-9 жовтня в Полтавському центрі розвитку місцевого самоврядування відбувся дводенний робочий семінар з муніципального енергетичного менеджменту, що організований проектом ,,Енергоефективність у громадах ІІ“ і підтримується в Україні за дорученням уряду Німеччини компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH та Програмою  ,,U-LEAD з Європою“, яка спільно фінансується Європейським Союзом. У навчанні взяли участь представники Пирятинської ОТГ, а саме начальник відділу управління комунальною власністю виконкому міської ради Тарас Ільченко та головний спеціаліст відділу управління комунальною власністю Руслан Биков.

Від проекту ,,Енергоефективність у громадах ІІ“ з вітальним словом виступив старший координатор проекту Володимир Перегудов, розповівши коротко про останні новини проекту.

Робоча програма заходу включала в першу чергу представлення своєї громади, де було виділено об’єкти з найбільшим та найменшим питомим споживанням енергоресурсів. Представники об’єднаних територіальних громад вивчали основи муніципального енергетичного менеджменту, ознайомлювались із специфікою впровадження муніципального енергетичного моніторингу, де окрему увагу було приділено питанню необхідності кліматичного коригування отриманих даних для достовірного їх порівняння за різні періоди. Було проведено практичні вправи із бенчмаркінгу та портфоліо-аналізу, що дозволяє порівнювати між собою  об’єкти однієї категорії та отримувати якісний аналіз стану використання енергетичних ресурсів.

 

 

 

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua