Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
16 жовтня 2018 року 18:05

Готуємося до сесії

В рамках підготовки до чергової сесії міської ради 16 жовтня 2018 року відбулося засідання постійної комісії з питань освіти, культури, молоді, фізичної культури, охорони здоров’я та соціального захисту.

Депутати заслухали інформацію головного спеціаліста відділу управління комунальною власністю виконкому міської ради Руслана Бикова щодо виконання заходів Програми  „Енергоефективність та енергозбереження у освітніх закладах Пирятинської міської ОТГ“ на 2018 рік. Рекомендували сесії міської ради внести зміни та доповнення до зазначеної Програми, зокрема провести заміну ламп розжарювання на світлодіодні енергоощадні лампи  у ДНЗ „Сонечко“ за рахунок економії коштів, передбачених на фінансування інших заходів.

Крім того, заслухали інформацію начальника відділу освіти, молоді та спорту міської ради Тамари Коваленко щодо виконання заходів Програми „Шкільна парта 2017-2019“. Розглянувши лист директора Опорного закладу Пирятинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 6 Миколи Василенка, рекомендували відділу підготувати та винести на розгляд сесії міської ради проект рішення щодо внесення змін до цієї Програми з метою спрямування частини коштів на забезпеченя дидактичними матерілами учнів перших класів, які працюють за програмою „Нова українська школа“.

Також комісія підтримала проект рішення щодо приєднання Пирятинської міської ради до Європейської Хартії рівності жінок і чоловіків у житті місцевих громад.

Два питання порядку денного було відкладено для доопрацювання. Їх буде додатково розглянуто на наступному засіданні постійної комісії з питань освіти, культури, молоді, фізичної культури, охорони здоров’я та соціального захисту, яке планується провести перед початком пленарного засідання сесії 23 жовтня.

 

Цього ж дня відбулося засідання постійної комісії з питань прав людини, законності, депутатської діяльності, етики та ЗМІ. Виконувач обов’язків начальника юридичного відділу Олександр Кудрявцев проінформував про підсумки повторних виборів старости села Калинів Міст Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади Пирятинського району. Комісія рекомендувала сесії міської ради прийняти рішення стосовно визнання повноважень старости села Калинів Міст Руслана Бабака та включення його до складу виконавчого комітету міської ради.

Також рекомендовано внести зміни до складу робочої групи з розробки Статуту Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади та Програми висвітлення діяльності Пирятинської міської ради в засобах масової інформації на 2018 рік.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua