Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
18 жовтня 2018 року 14:30

Триває підготовка до чергової сесії

17 жовтня 2018 року відбулося засідання постійної комісії з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони природи. Порядок денний містив 34 питання.

Комісією розглянуто проекти рішень про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення  меж земельних ділянок в натурі, надання дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок із земель комунальної власності для ведення особистого селянського господарства, затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва гаражів, про передачу у приватну власність учасникам бойових дій земельних ділянок по вулиці Урожайна в місті Пирятин та інші. З детальною інформацією по кожному питанню ознайомив начальник відділу із земельних та екологічних питань виконкому міської ради Євгеній Стадник. Комісія рекомендувала винести проекти рішень на затвердження сесії міської ради. Остаточне рішення по окремих питаннях було прийнято під час виїзду членів комісії на місце розташування земельних ділянок. Одне питання знято з розгляду чергової сесії для доопрацювання.

Окрім запланованих, обговорювалося питання стосовно облаштування паркувальних місць для інвалідів на території громади. Депутат міської ради Олександр Жайворонок надав пропозицію зробити такі місця біля поліклініки, центральної районної лікарні, а також біля Пирятинського ринку.

Члени комісії рекомендували винести це питання на розгляд комісії з питань безпеки руху при виконкомі міської ради.

 

 

 

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua