Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
6 липня 2018 року 16:45

День міської ради в Олександрівському старостаті

6 липня в Олександрівському старостаті відбувся день міської ради. З мешканцями сіл старостату, які завітали на прийом до міського голови Олексія Рябоконя, розглядали ряд актуальних для громади питань. Зокрема, говорили про стан реалізації цільової програми „Питна вода“ в частині проведення та реконструкції водогону в Олександрівці доповів директор КП „Пирятинський міський водоканал“ Микола Дубров. Він зазначив, що об’єм запланованих робіт майже повністю виконано. Залишається до реалізації під’єднання до водогону 6 домоволодінь, розташованих північніше траси Київ-Харків-Довжанський.

Щодо заключення мешканцями договірів з КП „Каштан“ на вивіз твердих побутових відходів директор комунального підприємства Віталій Скочко повідомив, що нині 27% домоволодінь уклали договори. Староста старостату Іван Тарасовський зазначив, що заплановано облаштувати ще 4 майданчики та встановити на кожному 2 контейнери для збору ТПВ. Олексій Рябоконь наголосив на необхідності вчасно вивозити сміття, щоб контейнери не були переповненими. В свою чергу жителям необхідно розуміти, що рослинні рештки не є побутовим сміттям.

Ряд нарікань висловили мешканці громади і з приводу неналежного утримання смуги відведення автошляху Київ-Харків-Довжанський, зупинок та пішохідного надземного переходу, що знаходяться в межах населених пунктів старостату. Обговорювали також питання благоустрою сіл, утримання та функціонування освітніх закладів.

За підсумками проведення дня міської ради в сторостаті Олексій Рябоконь дав ряд доручень фахівцям виконкому міської ради. Під час візиту до Олександрівки він також перевірив стан виконання ремонтних робіт в сільському Будинку культури.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua