Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
27 липня 2018 року 13:48

Коригування Стратегії розвитку Пирятинської міської ОТГ

26 липня відбулось засідання Робочої групи зі стратегічного планування місцевого розвитку, в якому взяли участь заступники міського голови Ігор Шикеринець та Раїса Андрейщук, депутати та члени виконкому міськолї ради, пердставники органів виконавчої влади району та підприємств і засобів масової інформації. Присутні обговорили внесення змін до Стратегії розвитку Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади, затвердженої рішенням 19 сесії міської ради сьомого скликання від 23 грудня 2017 року.

Начальник управління економіки виконкому міської ради Ірина Солдатова пояснила, що причиною внесення змін до діючої Стратегії є недостатній рівень взаємодії громади і влади в процесі реалізації цілей Стратегії.  Використовуючи сучасну методику Сішора підраховано, що рівень згуртованості нашої громади на даний час є середнім і, відповідно, потребує підвищення. За результатами попередніх засідань робочої групи сформовано перелік заходів, спрямованих на вирішення цієї проблеми, зокрема, впровадження е-врядування, підвищення якості адміністративних послуг, активізації засідань Клубу громадського діалогу, удосконалення форм Громадського бюджету, збільшення кількості яскравих культурно-масових заходів, посилення міжмуніципального співробітництва та співпраці з неурядовими громадськими організаціями.

У ході жвавого обговорення усі присутні погодились з необхідністю внесення доповнень до діючої Стратегії розвитку. За підсумками засідання були дані відповідні доручення виконавцям.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua