Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
16 липня 2018 року 11:29

Відбулося чергове засідання виконкому

13 липня відбулося чергове засідання виконавчого комітету міської ради. Вперше члени виконкому заслухали та взяли до відома звіти директорів міських шкіл про фінансову та освітню частину діяльності установ як окремих юридичних осіб у 2017-2018 навчальному році.

Також під час засідання прийняли рішення про визначення територій обслуговуваня та закріплення їх за закладами дошкільної і загальної середньої освіти, про коригування тарифу з централізованого водовідведення Пирятинських госпрозрахункових очисних споруд, рішення з ряду питань затвердження та видачі містобудівної документації.

Найбільше обговорення викликали проекти рішень про передачу медичної субвенції та внесення пов’язаних з цим змін до бюджету міської ОТГ. На думку членів виконкому медична субвенція за І півріччя 2018 року, передбачена на забезпечення послуг первинної ланки медичної допомоги жителям ОТГ, була використана частково не за цільовим призначенням, а саме на заробітну плату медперсоналу, який обслуговує жителів району. Так сталося, тому що коштів медичної субвенції районного бюджету не вистачило і Центр первинної медичної допомоги покрив потребу району коштами міської ОТГ в сумі 300 тис. грн. Рішення про передачу медичної субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам члени виконкому прийняли. А от для прийняття рішення про внесення змін до бюджету міської ОТГ не вистачило одного голосу.

Окрім того, порядок денний засідання виконавчого комітету доповнили ще одним позаплановим питанням. Член виконкому Віктор Бугайов запропонував поставити на голосування проект рішення про здійснення фотофіксації поточного ремонту проїзних частин вулиць населених пунктів Пирятинської ОТГ. Рішення, що передбачає в термін до 01.09.2018 розглянути питання придбання засобів візуальної фіксації (навігаційний прилад, фотоапарат, вимірювальний пристрій) члени виконкому підтримали.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua