Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
25 липня 2018 року 18:02

Відбулося чергове засідання виконкому

Сьогодні відбулося чергове засідання виконавчого комітету міської ради. Насамперед начальник відділу персоналу та організаційної роботи виконкому міської ради Оксана Мілюта інформувала про стан відвідування членами виконкому засідань. Вона продемонструвала наочну інфографіку, яка відображала присутність членів виконкому на кожному із двадцяти засідань, які відбулися впродовж 2018 року. Зазначила, що низька явка членів виконкому зумовлює відсутність кворуму на засіданні виконкому, тому часто доводиться телефонувати членам виконкому прямо під час його засідання. Часом засідання відкладається та переноситься, у зв?язку з відсутністю кворуму. Було прийнято рішення надіслати листи тим членам виконкому, явка  на засідання яких продовж 2018 року становить менше 50%, про порушення ними Регламенту виконавчого комітету Пирятинської міської ради та щодо їх персональної відповідальності за затримку вирішення нагальних питань життєзабезпечення територіальної громади міста.

Начальник відділу освіти, молоді та спорту міської ради Тамара Коваленко повідомила присутнім про участь Пирятинської міської ради у всесвітній ініціативі  „Громада, дружня до дітей та молоді“, започаткованої  Дитячим фондом ООН UNISEF.

Також було прийнято рішення про внесення змін та доповнень до інформаційних карток Центру надання адміністративних послуг. Керівник ЦНАПу Людмила Коваль повідомила про збільшення переліку адміністративних та муніципальних послуг: зараз їх вже 144.

Крім того прийнято ряд рішень, ініційованих відділом містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства. Головний архітектор міста Марина Зергані повідомила про видачу громадянам будівельного паспорта забудови земельних ділянок у місті Пирятині, про впорядкування адрес житлових будинків, про нумерацію та реконструкцію квартир. Також були прийняті рішення про затвердження робочих проектів з будівництва майданчика для скейтбордінга по вулиці Соборній, капітального ремонту дорожнього покриття проїзної частини по провулку Косому (від вул.Зоряна до вул.Січових Стрільців) та по вулиці Матросова (від пров.Мирний 1 до  вул.Кошового).

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua