Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
30 липня 2018 року 19:25

Заправщиця Добрийвечір усі машини відправляла на… На карнавал!

28 липня в Пирятині відбувся цікавий і оригінальний карнавал „Королева бензоколонки“ за мотивами однойменного фільму. Розпочалося дійство зі святкової ходи від архітектурної візитівки нашого міста – цегляної водонапірної вежі, побудованої в середині ХХ століття, до облаштованої для гулянь і відпочинку галявини між багатоповерхівками житлового масиву району автостанції. Тут дітлахів чекали різноманітні конкурси, розваги і атракціони, для дорослих виступали аматори сцени, мелодії 60-х виконував естрадно-джазовой оркестр під керівництвом Олександра Дяченка, працювала торгівля. Гостей радо вітали персонажі улюбленого фільму – актори, переодягнені в костюми Людмили Добрийвечір, Панаса Петровича, Рогнеди Карпівни, Батюшки.

Карнавал проводиться вже другий рік поспіль. Родзинкою цьогорічного свята став конкурс команд кашоварів, в якому за кількістю схвальних відгуків тих, хто поласував смачною стравою, перемогу здобула команда „Добрий вечір“ (капітан команди Юлія Плошко). Переможці отримали приз – „срібний“ казан.

Міський голова Олексій Рябоконь та співорганізатори свята Юрій Береговий і Аліна Мірошніченко привітали присутніх зі святом та побажали гарного настрою і відпочинку. Також вони подякували усім, хто долучився до організації проведення карнавалу.

Завершилося святкове дійство переглядом фільму „Королева бензоколонки“ в імпровізованому кінотеатрі під відкритим небом.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua