Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
31 липня 2018 року 15:45

Заклади освіти готуються до нового навчального року

30 липня відбулась нарада у міського голови Олексія Рябоконя з питань підготовки закладів освіти до початку навчального року. Участь у нараді взяли профільний заступник міського голови Раїса Андрейщук, директори закладів освіти, керівництво та фахівці виконкому міської ради.

Керівники шкіл, дитсадків та закладів позашкілля розповіли про виконання плану підготовки закладів до навчального року та опалювального сезону, стан реалізації проектів ремонту чи реконструкції будівель і об'єктів закладів освіти, підготовку до старту навчання за системою Нової української школи тощо. Окремо, зупинилися на викликах. Зокрема, майже усі будівлі закладів освіти Пирятинської міської ОТГ потребують укладання відмостки. Минулоріч такі заходи та видатки на їх реалізацію були заплановані в бюджеті громади на 2018 рік. Але, як пояснив начальник відділу управління комунальною власністю виконкому міської ради Тарас Ільченко, з минулого року значно зросла ціна на укладання відмостки. Крім того, по завершенню зими збільшились площі, що потребують ремонту. Тому було вирішено зараз відремонтувати найнагальніші ділянки відмостки приміщень закладів освіти, а до решти об’ємів робіт повернутися в наступному році.

Ще однією незапланованою статтею витрат для освітян є потреба у встановлені електронних засобів дистанційної передачі даних обліку газу –  GPRS-модемів. Вартість таких пристроїв коливається від 30 до 82 тис. грн. на заклад освіти, в залежності від середньомісячного об’єму споживання газу.

Також до початку навчального року заплановано покращити стан дотримання вимог пожежної безпеки в закладах освіти – облаштувати блискавковідводи (ЦДЮТ, Пирятинська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №4), привести у належний стан пожежні водойми (Пирятинська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №4, Опорний заклад Пирятинська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №6) та інше.

За результатами проведення наради директорам закладів освіти спільно з відділом освіти та фахівцями виконкому міської ради дано ряд доручень спрямованих на забезпечення належної підготовки закладів до нового навчального року та початку опалювального сезону.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua