Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
21 липня 2017 року 08:59

Працівники міської ради переймали досвід колег із Кременчука

19 липня в Кременчуцькій міській раді відбувся семінар з представниками територіальних громад Пирятина, Лохвиці, Світловодська та Світловодського району, Глобина, Зінькова, Козельщини, Лубнів, Нових Санжар, Карлівки, Миргорода, Олександрії, Кіровоградської області, Недогарок, Омельника та Решитилівки, під час якого проходив обмін досвідом запровадження та раціонального використання геоінформаційної системи Кременчука в процесі здійснення управлінських функцій, а також Центру надання адміністративних послуг.  

Привітав учасників семінару перший заступник міського голови Володимир Пелипенко. Він наголосив, що геоінформаційній системі, розробленій і запровадженій у місті, в Україні на сьогоднішній день аналогів не існує. За її допомогою здійснюється виконання управлінських функцій. Окрім того, створене програмне забезпечення дозволяє надавати широкий спектр адміністративних послуг жителям міста, з яких майже половина – через онлайн-сервіси.

Презентацію геоінформаційної системи Кременчука провів директор КП „Міськоформлення“ Володимир Кригін. Зупинився на особливостях програмного комплексу Кременчцького ЦНАПу, організації запису відвідувачів центру на прийом до адміністраторів в форматі „точно на призначений час“. Керівник ЦНАПу Тетяна Печериця поділилася з колегами практичним досвідом у сфері електронного документообігу, особливий акцент поставила на наданні адміністративної послуги з оформлення біометричних документів.

З учасниками семінару було проведено тренінг „Професійне та психологічне вигорання і методи його профілактики“.

(За матеріалами Кременчуцької міської ради)

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua