Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
20 липня 2017 року 21:25

День міської ради в Калиновомостівському старостаті

20 липня у селі Калинів Міст пройшов день міської ради у старостаті. Керівництво та фахівці міської ради цього дня оглянули об’єкти комунальної власності, поспілкувалися із жителями старостинського округу, визначили пріоритетні напрямки роботи. Заступник міського голови провів особистий прийом громадян.

На особистому прийомі житель села Верхоярівка порушив питання стосовно самогоноваріння, продажу і вживання алкоголю на території старостинського округу. Зазначив, що жителі громади не задоволені роботою дільничного інспектора в селі. Ігор Шикеринець сказав, що з цього приводу будуть направлені листи до поліції.

Також присутні порушили питання облаштування дитячих майданчиків в селах Верхоярівка та Замостище. Заступник міського голови рекомендував організувати місцеві активи та подати заявки до міської ради.

Обговорили будівельно-комунальні питання: ремонт даху клубу, підведення води до ФАПу та заміну котла, будівництво артезіанської свердловини, виділення приміщення для гурткової роботи. Староста Калинового Мосту Руслан Лук’яненко запропонував ввести додаткову штатну одиницю КП „Каштан“ для працівника з благоустрою на території старостинського округу.

За результатами цього заходу відповідальним виконавцям дано доручення.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua