Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
20 липня 2017 року 14:34

„Запуск регіонів: планування і менеджмент“

З 17 по 19 липня Український інститут міжнародної політики в партнерстві з Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України за підтримки Національного Фонду Підтримки Демократії (NED) проводив семінар у рамках ініціативи „Запуск регіонів: планування і менеджмент“ щодо реформи децентралдізації, розвитку регіонів та наближення стандартів Європейського Союзу для України в сфері розвитку місцевого самоврядування та підвищення прозорості і відкритості місцевої влади.

Захід проходив у м. Полтава, учасниками семінару були представники Шишацької, Новоаврамівської, Омельницької, Глобинської, Білоцерківської, Недогарківської, Засульської, Драбинівської об'єднаних територіальних громад, міст обласного значення Миргород та Горішні Плавні.

Пирятинську міську об’єднану територіальну громаду на тренінгу представляли заступник міського голови Ігор Шикеринець, начальник відділу муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджменту Олександр Новіков, головний спеціаліст відділу економічного прогнозування Наталія Троян та провідний спеціаліст фінансового управління Ірина Головко.

Спікерами семінару виступили: Юрій Ганущак – експерт з питань місцевого самоврядування, Ірина Ковра – незалежний консультант зі стратегічного планування та місцевого економічного розвитку, Едуард Рахімкулов – експерт Центру соціальної політики та лобіювання Києво-Могилянської Академії, Ростислав Томенчук, Надія Афанасьєва та Катерина Сідаш – проектні менеджери Українського інституту міжнародної політики.

Після теоретичного і практичного опрацювання таких тем, як: „Актуальні виклики та питання реформи децентралізації“, „Стратегічний розвиток та аналіз“, „Проектний менеджмент для органів місцевого самоврядування як універсальний спосіб адміністрування“, „Можливості та особливості роботи з Державним фондом регіонального розвитку (ДФРР). Інфраструктурна субвенція“ слухачі отримали отримали знання та навички, які безперечно допоможуть у визначенні пріоритетів, планування поступального економічного розвитку Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади шляхом залучення інвестицій, співпраці з фондами та міжнародними донорами, ефективного використання коштів державних субвенцій і власних ресурсів.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua