Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
3 липня 2017 року 13:52

Пирятинська міська рада здобула перемогу у спартакіаді

1 липня на стадіоні „Ювілейний“ відбулася спартакіада серед підприємств, установ та організацій Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади. Участь у змаганнях взяли 7 команд.

Захід проводився Пирятинською районною організацією ВФСТ „Колос“ спільно з міською радою. Основна мета – пропаганда здорового способу життя серед населення міста, залучення до занять фізкультурою і спортом різних верств населення та сформувати кращу команду для участі в обласних і всеукраїнських змаганнях.

Всіх учасників привітав міський голова Олексій Рябоконь. Побажав успіху і перемоги.

Представники підприємств, установ та організацій боролися за перемогу з гирьового спорту, легкої  атлетики, перетягування линви, волейболу, армспорту та міні-футболу. Були як особисті здобутки, так і загальнокомандні.

Пирятинську міську раду представляла команда „Освіта“, яка здобула перше загальнокомандне місце. Другими були держслужбовці, третіми – працівники сирзаводу.

Поряд із спартакіадою серед підприємств, установ та організацій Пирятинської міської ОТГ проходила спартакіада серед людей з особливими потребами, участь у якій взяли близько 70 представників  шести організацій інвалідів області.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua