Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
2 липня 2017 року 22:08

Спортивний зорепад – 2017

30 червня в Пирятині на стадіоні „Ювілейний“ вперше відбулося свято „Спортивний зорепад - 2017“. На заході відзначено юних спортсменів, які своєю наполегливістю, стараннями та здобутками прославляють рідний край.

Нагородження вихованців дитячо-юнацької спортивної школи проходило за чотирма номінаціями: чемпіони і призери обласної спартакіади школярів, чемпіони і призери Чемпіонатів Полтавської області, чемпіони і призери Чемпіонатів України та випускники Пирятинської ДЮСШ. Вручили медалі та кубки, а також побажали юним спортсменам міцного здоров’я і подальших успіхів міський голова Олексій Рябоконь, голова райдержадміністрації Олег Куча, виконуючий обов’язки начальника відділу освіти міської ради Микола Василенко та директор ДЮСШ Олександр Горбачов.

Цього року у змаганнях обласної спартакіади школярів з футболу сталася сенсація. Збірна команда пирятинських юнаків вперше за 10 років стала чемпіоном. Готували команду тренери Микола Бурий та Сергій Ліпчанський. Медалі чемпіонів обласної спартакіади школярів отримали 16 спортсменів.

Достойно виступали і пирятинські баскетболісти – вихованці тренера Олександра Богатинського. Здобули бронзові та срібні медалі 50 юних баскетболістів. Нагороди також отримали переможці та призери обласної спартакіади школярів з легкої атлетики і чемпіонату області.  Цього року завдяки вдалому виступу в усіх видах програми обласної спартакіади школярів збірна команда Пирятинської ОТГ посіла перше місце. Деякі легкоатлети здобули по сім медалей. Тренували спортсменів Анатолій Бахмач, Світлана Курочка, Ірина Карась, Анатолій Холод, Олександр Горбачов та Володимир Крагель.

Свої нагороди отримали 24 переможці та призері чемпіонату з боротьби сумо. Команда сумоїстів Пирятинської ДЮСШ посіла перше місце в області.  Допоміг юним спортсменам досягти перемоги тренер Петро Антончук.

17 випускників дитячо-юнацької спортивної школи отримали свідоцтва про закінчення школи та медалі. Далі всі спортсмени та присутні разом виконали Гімн України.

Святковий настрій створювали колективи „Стиль“, „Стенет“, Аліна Загреба, Анастасія Коваленко та Сергій Козін.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua