Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства

Новини

20142015201620172018201920202021202220232024
січеньлютийберезеньквітеньтравеньчервень
липеньсерпеньвересеньжовтеньлистопадгрудень
31 березня 2017 року

27-28 березня у Кракові, в Польщі,  відбувся ІІІ Європейський Конгрес місцевого самоврядування. Органи місцевого самоврядування України та Асоціацію об’єднаних територіальних громад представляв Пирятинський міський голова Олексій Рябоконь.

31 березня 2017 року

Сьогодні відбулося пленарне засідання позачергової 21 сесії Пирятинської міської ради сьомого скликання. На порядок денний було винесено 25 питань. Здебільшого це були земельні питання, які депутати прийняли швидко.

31 березня 2017 року

30 березня на сцені районного будинку культури вирувало дійство. Комедію „За двома зайцями“ ставили актори Коломийського академічного обласного українського драматичного театру ім. І. Озаркевича. Пирятинці охочі до вистав, тому зал був заповнений.

31 березня 2017 року

30 березня відбулося третє засідання постійної комісії міської ради з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони природи. На порядок денний було винесено 18 питань. Одне з них депутати зняли для доопрацювання, оскільки не вдалося зв’язатися із заявником. Решту рекомендували винести на затвердження сесії.

30 березня 2017 року

30 березня в Центрі громадського діалогу ГО „Проекти і комунікації“ з м. Полтава спільно з Пирятинською міською радою провела презентацію проекту „Крок до підприємництва“. В засіданні взяли участь підприємці-початківці, підприємці з досвідом та старшокласники і студенти, які в майбутньому, можливо, стануть підприємцями. Також на презентації були присутні головний спеціаліст відділу економічного прогнозування виконкому міської ради Наталія Троян та головний спеціаліст з питань торгівлі, обліку та приватизації комунального майна відділу управління комунальною власністю Лілія Зубко.

30 березня 2017 року

Сьогодні в ДНЗ „Берізка“ відбувся міський семінар музичних керівників дошкільних навчальних закладів Пирятинської об’єднаної громади. Тема заходу: „Розвиток творчих здібностей дітей у нетрадиційних формах музичної діяльності“.

30 березня 2017 року

30 березня в міській раді відбулася чергова робоча зустріч з фахівцями ТОВ „ЕСКО Україна“ – постійним членом Асоціації енергоаудиторів України. Нарада проходила за участю заступника міського голови Максима Варави, начальника відділу муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджменту виконкому міської ради Олександра Новікова, головного спеціаліста з юридичних питань Руслана Соловйова, директора ТОВ „ЕСКО Україна“ Григорія Романюка та енергоаудитора товариства Марії Ніколаєнко.

30 березня 2017 року

24 і 25 березня Львів перетворився на майданчик для обміну досвідом між урядовцями та експертами, які обговорили актуальні проблеми і перспективи у сфері місцевого самоврядування. Команда Інституту міста спільно з партнерами V Всеукраїнського форуму місцевого самоврядування  підготували насичену програму для 500 учасників заходу. Пирятинську міську раду та Асоціацію об’єднаних територіальних громад представляв міський голова Олексій Рябоконь.

30 березня 2017 року

29 березня відбулося позачергове засідання виконкому, основним питанням якого було обговорення організації та проведення щорічної акції „За чисте довкілля“ на території населених пунктів Пирятинської міської ради. Двомісячник чистоти і благоустрою розпочнеться 1 квітня і триватиме до 1 червня.

29 березня 2017 року

29 березня відбулося спільне засідання освітянської та бюджетної комісій. Обговорили проекти рішень, які будуть винесені на позачергову сесію міської ради.

29 березня 2017 року

Сьогодні громадська організація „Міжнародна асоціація захисту приватного життя та безпеки людини“ провела в Пирятині семінар на тему: „Захист прав людини – основа демократії“. На зібранні були присутні керівники навчальних закладів Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади та фахівці міської ради.

29 березня 2017 року

Доки ще тривало засідання постійної комісії з питань планування, фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку та підприємництва поряд розпочала свою роботу постійна комісія з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони природи.

29 березня 2017 року

28 березня відбулося друге засідання постійної комісії з питань планування, фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку та підприємництва. Депутати заслухали інформацію про витрати Пирятинської центральної районної для забезпечення надання медичних послуг жителям ОТГ у січні-лютому 2017 року.

28 березня 2017 року

Сьогодні стартурав шаховий турнір серед вихованців гуртка із шахів Центру дитячої та юнацької творчості. Такі змагання вже стали традиційними в закладі під час весняних канікул.

28 березня 2017 року

З 1 вересня 2016 року в Пирятині розпочало свою роботу Бюро правової допомоги, діяльність якого спрямована на правопросвітництво у територіальній громаді, надання безоплатної первинної та забезпечення доступу до безоплатної вторинної правової допомоги, а також забезпечення доступу до електронних сервісів Міністерства юстиції України.

27 березня 2017 року

Сьогодні техніка ТОВ „Альтком“ працює на вулиці Приудайський узвіз. Нове дорожнє покриття буде від Центральної районної лікарні до міського водоканалу.

27 березня 2017 року

25 березня на сцені районного будинку культури пролунав заключний акорд районного огляду-фестивалю народної творчості „Родослів“. Кращі артисти Пирятинщини демонстрували свої таланти.

26 березня 2017 року

24 березня відбулося засідання Координаційної ради з питань Громадського бюджету. Члени ради затвердили логотип Громадського бюджету. Переможцем стала жителька Березової Рудки - Олена Завітайло, яка надіслала два варіанти логотипа.

26 березня 2017 року

25 березня у Гребінці відбулися обласні змагання з естафети та рухливих ігор серед дітей 2007-2008 року народження „Старти надій“. З перемогу боролися команди з Гребінки, Лубен та Пирятина.

25 березня 2017 року

27 березня всі прихильники театрального мистецтва святкують Міжнародний день театру. З нагоди цього свята до Центру дитячої та юнацької творчості завітали учні Пирятинської ЗОШ І-ІІІ ст. №4.

24 березня 2017 року

Під такою назвою у дошкільному навчальному закладу „Сонечко“ відбувся методичний захід для практичних психологів та соціальних педагогів загальноосвітніх навчальних закладів міста. Господинею заходу була Ірина Чепур, яка провела коротку відео-екскурсію по дошкільному закладу та змотивувала колег до активної роботи.

У ході заняття присутні намагалися знайти відповідь на споконвічне питання: „А що ж таке – щастя?“

23 березня 2017 року

Завершується перший етап баскетбольного фестивалю „Оранжевий м’яч“. 23 березня на майданчик вийшли учні п’ятих класів шкіл міста.

23 березня 2017 року

23 березня в районному будинку культури в рамках районного огляду-конкурсу народної творчості „Родослів“ відбувся концерт учнів школи естетичного виховання. Двогодинне дійство промайнуло, як одна мить, а в залі – аншлаг.

23 березня 2017 року

І знову Центр дитячої та юнацької творчості у списку переможців.  Цього разу  Гран-прі в обласному конкурсі з образотворчого мистецтва „Барвисте перевесло“ серед вихованців позашкільних навчальних закладів в номінації „Скульптура“ отримала вихованка гуртка „Образотворчого мистецтва“ Поліна Білявська.  Протягом трьох годин учасники із нульового циклу виконували конкурсне завдання на тему „Подорож моєї мрії“ (визначна пам’ятка однієї з країн світу, в якій я мрію побувати). 

23 березня 2017 року

23 березня комунальники працювали на кількох вулицях міста. На площі Героїв Майдану прибирали рештки спиляного дерева. Два трактори і навантажувач збирали та вивозили сміття.

23 березня 2017 року

22 березня відбулося засідання постійної комісії з питань планування, фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку та підприємництва. Перш ніж розпочати розгляд питань порядку денного, депутати обговорили тему благоустрою міста.

22 березня 2017 року

22 березня рятувальники спільно з відділом освіти Пирятинської міської ради провели громадську акцію „Запобігти. Врятувати. Допомогти“. У заході взяли участь учні восьмих класів шкіл міста.

22 березня 2017 року

Сьогодні відбулося засідання виконкому міської ради. Вже традиційно під час Великодніх свят, з метою забезпечення дотримання громадського правопорядку, в Пирятині обмежується робочий час закладів торгівлі та ресторанного господарства, де реалізовуються алкогольні напої. Цього року виконком міської ради також встановив тимчасовий режим роботи для таких об’єктів: 15 квітня з 8:00 до 22:00, 16 квітня з 8:00 до раніше встановленого режиму роботи.

22 березня 2017 року

Пирятинська ЗОШ І-ІІІ ст. №4 взяла участь у щорічній Всеукраїнській благодійній акції "Назустріч мрії V" з метою підтримки проекту Благодійного фонду "Сильні духом". 

22 березня 2017 року

21 березня відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони природи. Три години депутати обговорювали питання порядку денного, в результаті - засідання не закрили.

22 березня 2017 року

21 березня філія „Лубенська ДЕД“ ДП „Полтавський облавтодор“ відновила світло у підземному пішохідному переході, що на АС-1. Нині там сяє 8 світлодіодних ламп всередині переходу та по 2 на входах. Ліхтарі вкриті захисними решітками.

21 березня 2017 року

17 березня в Полтаві пройшов Відкритий чемпіонат Полтавської області з легкої атлетики серед юнаків та дівчат пам’яті тренера Потлавської ДЮСШ №1 Володимира Клименка. В змаганнях взяли участь 10 команд Полтавщини та Чернігівщини.

21 березня 2017 року

Зараз жителі мікрорайону Замок, вулиць Єлени, Приудайська, частково Січових Стрільців без води. Така ситуація виникла через порив водогону по вулиці Ярмаркова, поблизу міського ринку. Аварія сталася 20 березня, ввечері, тому ліквідовувати її працівники водоканалу почали вранці 21 березня.

21 березня 2017 року

Відповідно до Правил благоустрою та утримання території міста Пирятин заборонено спалювати опале листя, гілки, побутові, промислові та інші відходи на території юридичних осіб, домоволодінь, парків, скверів, садів, рекреаційних зон та майданчиків, пам’яток культурної та історичної спадщини, пляжів, кладовищ та інших територіях загального користування, на прибудинкових територіях, територіях будівель та споруд інженерного захисту.

20 березня 2017 року

20 березня відбулося засідання науково-технічної ради Національного природного парку „Пирятинський“. Природоохоронці та науковці говорили про основні заходи на 2017 рік.

20 березня 2017 року

16-17 березня гостинний Львів приймав учасників семінару „Європейські стандарти адміністративної процедури в діяльності органів місцевого самоврядування“, який є частиною програми обміну досвідом проекту „Місцеве самоврядування та верховенство права в Україні“. Серед учасників - начальник та головний спеціаліст відділу муніципальних послуг та правових питань виконкому Пирятинської міської ради Людмила Коваль та Марія Сирота.

20 березня 2017 року

17 березня відбулася зустріч керівництва міської ради, орендарів земель із жителями сіл Калинів Міст, Верхоярівка та Замостище. Це був короткий звіт за рік, що зроблено і що планується у 2017 році.

20 березня 2017 року

В Центрі дитячої та юнацької творчості з 13 по 17 березня  проходив тиждень психології на тему „Хай радість зігріває серце“. Тиждень було розпочато з виставки малюнків „Від посмішки хмурий день світліший“. В рамках тижня  також пройшли заняття з елементами тренінгу  „Жити в мирі з собою й іншими“, „Людина починається з добра“, „Такий – лише я один“, „Профілактика емоційного вигорання педагогів“. 

20 березня 2017 року

Жителі будинку №6 по вулиці Полтавська продовжують акцію чистоти. 18 березня знову вийшли на прибирання прилеглої території.

20 березня 2017 року

17 березня підростаюче покоління Калинового Мосту організувало змістовне дозвілля для односельців. Учасники художньої самодіяльності виконали низку естрадних пісень, що дало присутнім забути про буденні справи та поринути у світ музики.

20 березня 2017 року

Упродовж 4 днів, з 13 по 16 березня, у м.Вінниця в рамках проекту Волинського ресурсного центру „Зміцнення демократичної культури серед молодих депутатів України“ за фінансової підтримки Демократичного фонду ООН проводилось стажування представників органів місцевого самоврядування за темами: „Надання адміністративних послуг“ та „Енергозбереження“. 

19 березня 2017 року

Починаючи з 1994 року, у третю неділю березня в Україні відзначається День працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення. Пирятинських комунальників вітали урочисто 17 березня на сцені Центру дитячої та юнацької творчості.

19 березня 2017 року

Шановні працівники житлово-комунального господарства і побутового обслуговування, прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята!

17 березня 2017 року

Газета ПРАВДА з моменту створення довела своїм постійним читачам, що хоче і може започатковувати нові традиції, проводити оригінальні акції, яких ніколи не бачили в Пирятині та районі. Неодноразово колектив газети започатковував, як культурні, так і спортивні дійства, що стали вже новою традицією містян.

17 березня 2017 року

16 березня в Полтавській обласній державній адміністрації відбувся Форум на тему: „Міжвідомча співпраця у сфері регіонального та місцевого економічного розвитку та демократичного врядування“, співорганізатором якого є українсько-канадський проект міжнародно-технічної допомоги „Партнерство для розвитку міст“ (ПРОМІС). Учасником Форуму був Пирятинський міський голова Олексій Рябоконь.

15 березня 2017 року

Сьогодні у Пирятинському ліцеї відбулася міжвідомча нарада на тему „Профілактика правопорушень та негативних проявів у дитячому та молодіжному середовищі“. Проведення заходу ініціював міський голова Олексій Рябоконь, адже вважає, що педагоги спільно з міською радою та правоохоронними органами можуть змінити ситуацію зі злочинністю серед підлітків та молоді.

15 березня 2017 року

15 березня в районному будинку культури відбувся ІІ етап обласного огляду-конкурсу театральних колективів загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів. В цьому етапі взяли участь 9 колективів із восьми районів Полтавської області.

15 березня 2017 року

Пирятинська міська рада є учасником Програми „U-LEAD з Європою“, що імплементується GIZ.  Програма підтримує створення прозорої і підзвітної багаторівневої системи управління, яка реагуватиме на потреби громадян, що передбачає посилення спроможності ключових суб’єктів на національному, регіональному та місцевому рівнях з метою реалізації регіональної політики та реформи децентралізації, а також вдосконалення адміністративних послуг на місцевому рівні для громадян України.

15 березня 2017 року

11 березня в м. Полтава відбувся ІІ тур Обласного конкурсу „Юний віртуоз Полтавщини“. Пирятинську школу естетичного виховання представили 7 учнів.

15 березня 2017 року

14 березня біля магазину „Калинка“ відбулася зустріч керівництва міської ради та мешканців вулиці Січових Стрільців. Обговорювали склад квартального комітету та проблемні питання.

14 березня 2017 року

11 березня біля багатоповерхових будинків в районі АС-1 пирятинці займалися прибиранням прилеглої території. Зокрема, наводили лад на дитячому майданчику, що біля будинку №7 по вулиці Полтавська.

14 березня 2017 року

Харківський регіональний центр оцінювання якості освіти нагадує усім бажаючим взяти участь у ЗНО, що останній день реєстрації 17 березня 2017 року.

13 березня 2017 року

12 березня рятувальники двічі виїжджали ліквідовувати пожежі. Обидва займання сталися через необережне поводження із вогнем невідомою особою. Не відкидається версія, що пожежі виникають від навмисного випалювання сухої рослинності.

13 березня 2017 року

11 березня в Олександрівці відбулася зустріч керівництва Пирятинської міської ради, орендарів земель та жителів села. Обговорювали життя громади: проблеми та перспективи.

13 березня 2017 року

Торгівля людьми є однією з найбільш гострих проблем сучасності. Пирятинський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді закликає Вас бути обережними та уважними під час поїздок за кордон і особливо обачними, якщо ви плануєте виїхати за межі нашої держави для працевлаштування або знайомства з метою шлюбу.

13 березня 2017 року

Весна – період небезпечних знахідок, зокрема, вибухових приладів.

12 березня 2017 року

Крокує Пирятинщиною районний огляд-фестиваль народної творчості „Родослів“. У суботу звітували учасники художньої самодіяльності Олександрівського сільського клубу.

10 березня 2017 року

10 березня в Центрі дитячої та юнацької  творчості відбувся І етап обласного огляду-конкурсу театральних колективів загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів. Участь у ньому взяли дев’ять театральних колективів.

10 березня 2017 року

В Пирятинському краєзнавчому музеї  проходять заходи, присвячені великому Кобзарю, життєвий та творчий шлях якого пов'язаний з пирятинською землею. 

10 березня 2017 року

10 березня на автошляху Київ-Харків-Довжанський, за межами міста Пирятин, рятувальники гасили пожежу.  Внаслідок необережного поводження з вогнем невідомою особою загорілася суха трава.

10 березня 2017 року

10 березня у кабінеті міського голови відбулася робоча нарада за участю активу будинків, де були встановлені вузли обліку теплової енергії. Передувало зібранню звернення жителів багатоквартирних будинків щодо підвищеного температурного режиму в помешканнях.

10 березня 2017 року

9 березня міський голова взяв участь у програмі „Зворотний зв’язок“ у прямому ефірі на місцевому телеканалі. Відповідав на питання журналіста та жителів Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади.

10 березня 2017 року

9 березня відбулося засідання виконавчого комітету Пирятинської міської ради.  Обговорювалися питання виконання плану фінансово-господарської діяльності комунальних підприємств за 2016 рік та затвердження фінансового плану на 2017 рік.

10 березня 2017 року

3 березня в м. Полтава пройшов Обласний конкурс хореографічних колективів „Срібний черевичок“. Хореографічний колектив „Стиль“ (керівник Віталіна Гречуха) Пирятинської школи естетичного виховання в II віковій категорії виборов 1 місце в номінації „Народний танець“.

10 березня 2017 року

З нагоди 8 березня в Пирятинській школі естетичного виховання облаштовано виставку робіт учнів класу образотворчого мистецтва.

10 березня 2017 року

З метою попередження виникнення надзвичайних ситуацій, в тому числі пожеж, керівники підприємств повинні здійснювати заходи з питань цивільного захисту, пожежної та техногенної безпеки. 6 березня рятувальники Пирятинського районного сектору ДСНС відповідно до графіку проводили навчання на об’єктах, які підлягають аварійно-рятувальному обслуговуванню: ТОВ „Газові автомобільні заправки“ та Пирятинські госпрозрахункові очисні споруди. 

9 березня 2017 року

9 березня у міського голови відбулася робоча нарада за участю його заступника Максима Варави та керівників комунальних підприємств Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади. Обговорювали тему благоустрою.

9 березня 2017 року

6-7 березня у Полтавській облдержадміністрації відбулося дводенне навчання на тему „Підготовка проектів до Державного фонду регіонального розвитку“ для представників об’єднаних територіальних громад області, в рамках проекту „Партнерство для розвитку міст“. 

9 березня 2017 року

Тарас Шевченко – український поет, письменник, художник, громадський і політичний діяч відомий далеко за межами України. Про його життєвий і творчий шлях написано безліч книг і публікацій, знято не один документальний фільм. В усьому світі встановлено 1384 пам’ятника Кобзареві. Це друге місце за кількістю встановлених пам’ятників одній особі.

9 березня 2017 року

5 березня в Пирятині вперше відбувся турнір із сумо на призи міського голови. Брали участь у змаганнях найменші вихованці секції боротьби із сумо Пирятинської дитячо-юнацької спортивної школи.

8 березня 2017 року

Спільні свята для дітей та їхніх родин пройшли в усіх групах ДНЗ „Червона шапочка“. Дивовижні перетворення, здійснення мрій, моральні ситуації, теплі слова привітань, веселі пісні і добрий гумор – це складові свят присвячених мамам, бабусям та сестричкам. 

7 березня 2017 року

Історично склалося уявлення, що жінка – це берегиня роду людського. Але сьогодні вона не лише мама і дружина, а й активний учасник громадсько-політичного життя, хороший спеціаліст в тій чи іншій галузі. І раз на рік, 8 Березня, вся світова спільнота вшановує і возвеличує жінку. Пирятинська громада вітала прекрасну свою половину напередодні в районному будинку культури.

7 березня 2017 року

Протягом 6-7 березня у навчальних закладах Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади проходили заходи з нагоди Міжнародного дня прав жінок та миру. Сьогодні відзначали свято у старшій групі ДНЗ „Пролісок“.

7 березня 2017 року

Чарівні жінки!

Від імені всіх чоловіків Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади вітаю Вас зі святом весни, молодості, жіночності і краси – 8 Березня!

7 березня 2017 року

6 березня на вул. 8 Березня стався порив водопровідної мережі і жителі всього житлового масиву району АС-1 та ДНЗ „Сонечко“ залишилися без води. Даний водогін знаходиться чи не на найбільшій глибині – близько 4м. Було значне підтоплення грунту та постійний його зсув, тому роботи з ліквідації аварії перенесли на 7 березня.

7 березня 2017 року

Перший етап реконструкції басейну в Пирятинському ліцеї практично завершено. Тому 7 березня працювала робоча група, яка оглянула виконані роботи.

6 березня 2017 року

6 березня свято весни і краси відзначали в клубі інвалідів „Мрія“. Захід проходив із привітаннями та піснями.

6 березня 2017 року

2-3 березня на базі Гадяцького коледжу культури і мистецтв ім. І.П.  Котляревського відбувся семінар-нарада керівників підрозділів з керівництва установами культури новостворених об’єднаних територіальних громад Полтавської області. У заході взяла участь начальник відділу культури і туризму Пирятинської міської ради Лідія Прокопенко.

6 березня 2017 року

З настанням весни починаються господарчі роботи на при­садибних ділянках та подвір'ях приватних будинків або дач. Збираються та спалюються сухі гілки, листя та сміття. Виникає небезпека пожежі. Залишене без нагляду вогнище, при наявності вітру та легкозаймистих матеріалів, в лічені хвилини може стати господарем у вашій оселі.

6 березня 2017 року

У пирятинській  школі естетичного виховання розпочалися відкриті березневі академічні концерти. Першими відзвітували учні викладачів Добриньової О.Л. та Хренова О.О. 

4 березня 2017 року

Нещодавно у м. Суми відбулися Всеукраїнські змагання на призи Заслуженого майстра спорту України Юрія Білонога. У легкоатлетичних змаганнях брали участь 38 команд з усієї країни.

3 березня 2017 року

3 березня відбулося друге пленарне засідання 20-ї сесії Пирятинської міської ради. Депутати розглянули та затвердили 45 питань порядку денного.

3 березня 2017 року

Нещодавно учні 11 класу школи №4 разом із викладачем курсу військової підготовки Юрієм Нестерцем побували у Пирятинському відділі поліції. Правоохоронці практичне заняття із закріплення юнаками здобутих знань. Зокрема, продемонструвати автомат „Калашникова“.

3 березня 2017 року

Середня група хореографічного колективу „СТЕНЕТ“, керівник Аліна Шокодько, Пирятинського Центру дитячої та юнацької творчості взяла участь у Міжнародному фестивалі мистецтв „Зимовий калейдоскоп“. Захід проходив в м. Полтава. 

2 березня 2017 року

Сьогодні, 2 березня, в місті почали встановлювати камери відеоспостереження. Займається монтажними роботами підрядна організація ФОП Тамбієв, у якої було придбано систему відеонагляду.

2 березня 2017 року

1 березня відбулося засідання виконкому Пирятинської міської ради. Члени виконавчого комітету надали тимчасові дозволи на розміщення нестаціонарних засобів для виносної торгівлі живими квітами, розглянули питання про видачу громадянам будівельного паспорта забудови земельної ділянки, про погодження місця розташування артезіанської свердловини в м. Пирятин, про надання дозволу на реконструкцію квартири з влаштуванням окремого входу.

2 березня 2017 року

28 лютого в районному будинку культури відбувся обласний зональний огляд-конкус художньої самодіяльності серед учнів загальноосвітніх шкіл та вихованців позашкільних навчальних закладів „Веселка“. Пирятинці продемонстрували 10 номерів у жанрах хореографія, вокал та малі театральні форми.

1 березня 2017 року

1 березня відбулося засідання ради співзасновників територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг). Обговорювали структуру закладу, штатний розпис та якість надання послуг.

1 березня 2017 року

28 лютого згідно затвердженого графіку відпрацювань вулиць Пирятина рятувальники проводили масово - роз’яснювальну роботу. З мешканцями міста було проведено бесіди з роздачею листівок та пам’яток. 

1 березня 2017 року

2015 року була прийнята Постанова Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики та комунальних послуг, відповідно до якої змінюються тарифи на електроенергію для населення у кілька етапів:

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua