Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
2 березня 2017 року 11:02

Із засідання виконавчого комітету

1 березня відбулося засідання виконкому Пирятинської міської ради. Члени виконавчого комітету надали тимчасові дозволи на розміщення нестаціонарних засобів для виносної торгівлі живими квітами, розглянули питання про видачу громадянам будівельного паспорта забудови земельної ділянки, про погодження місця розташування артезіанської свердловини в м. Пирятин, про надання дозволу на реконструкцію квартири з влаштуванням окремого входу.

Також присутні обговорили питання про погодження перевізникам тарифів на послуги з перевезення пасажирів на міських маршрутах загального користування. До міської ради звернулися два перевізники з проханням переглянути тарифи у бік збільшення. Після фінансового обгрунтування члени виконкому погодили тариф по місту у розмір 4 грн. Розмір тарифу до Верхоярівки та Калинового Мосту вирішили доопрацювати і погодити на наступному засіданні.

Члени виконкому прийняли рішення про визначення ТОВ „Наше тепло“ виробником та виконавцем послуг з теплопостачання на твердих видах палива (пілетах) на території Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади. Це підприємство надає послуги з виробництва і постачання теплової енергії для центральної районної лікарні. Таке рішення було прийняте Пирятинською районною радою ще влітку минулого року.

Крім того, розглянули питання про встановлення тарифів ТОВ „Наше тепло“. Економіст лікарні зазначила, поки що перехід на альтернативний вид палива економії не показав. Витрати на опалення практично ті ж. Але зауважила, що тепер у всіх відділеннях однаково тепло. Члени виконкому вирішили зняти це питання для доопрацювання.

Ще кілька питань були винесені для обговорення. Одне з них – про стан виконання рішення виконкому міської ради „Про видачу гр. Повшедній О.П. містобудівних умов і обмежень забудови земельної ділянки по вул. Соборна, 25 в м. Пирятин“. Мова йшла про прибудову до приміщення будинку побуту. Як виявилося, будівля побудована з порушенням деяких умов і досі не введена в експлуатацію, а відкриття магазину вже відбулося. Тому міська рада направила подання до правоохоронних органів, Держпродспоживслужби та ДАБК.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua