Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
30 березня 2017 року 21:43

„Крок до підприємництва“

30 березня в Центрі громадського діалогу ГО „Проекти і комунікації“ з м. Полтава спільно з Пирятинською міською радою провела презентацію проекту „Крок до підприємництва“. В засіданні взяли участь підприємці-початківці, підприємці з досвідом та старшокласники і студенти, які в майбутньому, можливо, стануть підприємцями. Також на презентації були присутні головний спеціаліст відділу економічного прогнозування виконкому міської ради Наталія Троян та головний спеціаліст з питань торгівлі, обліку та приватизації комунального майна відділу управління комунальною власністю Лілія Зубко.

Мета проекту – поліпшення соціально-економічного стану населення в чотирьох громадах Полтавської області, шляхом підвищення рівня економічної активності та зайнятості населення через відкриття сімейного підприємництва, з урахуванням досвіду реалізації пілотного проекту 2016 року. Представили проект виконавчий директор громадської організації Світлана Матяш та координатор  Світлана Громцева.

Як зазначила  Світлана Матяш, цьогоріч діяльність проекту направлена на 3 цільові групи: керівництво громад, адже місцевий адміністративний апарат несе відповідальність за розвиток та підтримку підприємництва, місцеві жителі громад, які зацікавлені у створенні власної справи та діючі підприємці, яким не вистачає конкретних знань та інструментів ведення бізнесу.

ГО „Проекти і комунікації“ за підтримки міжнародного фонду DVV International в Україні розпочинає набір учасників до проекту „Крок до підприємництва“, що дасть знання щодо процесу відкриття власної справи для початківців та розкриє можливості покращення та розширення вже існуючого бізнесу. В навчальну групу будуть відібрані представники з Пирятинської, Миргородської, Білоцерківської, Шишацької об’єднаних громад. Участь у проекті є безкоштовною, кількість учасників обмежена, головний фактор - зацікавленість у створенні власної справи у своїй громаді. Навчання у групі сприятиме обміну досвідом серед учасників і дасть можливість зрозуміти, які питання треба буде вирішувати на старті власної справи. Під час навчання учасники напишуть власний бізнес-план з відповідними розрахунками, адаптований під вимоги Конкурсу пільгового кредитування, який проводитиме Департамент економічного розвитку Полтавської облдержадміністрації.

По завершенні презентації всі бажаючі взяти участь у проекті заповнили анкету учасника.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua