Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
1 березня 2017 року 19:04

Засідання ради співзасновників терцентру

1 березня відбулося засідання ради співзасновників територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг). Обговорювали структуру закладу, штатний розпис та якість надання послуг.

Директор закладу Сергій Зайченко запропонував затвердити структуру терцентру не з п’яти відділень, а з чотирьох: соціальної допомоги вдома, денного перебування, стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання, організації надання адресної натуральної та грошової допомоги. Рішення щодо внесення змін до Положення про Територіальний центр винесені на сесії міської та районної рад.

На засідання завітав користувач послугам терцентру Павло Жук, який висунув ряд зауважень стосовно роботи соцпрацівників закладу. Заслухавши його, члени ради засновників вирішили розібратися в ситуації та промоніторити роботу працівників територіального центру.

Також присутні обговорили штатний розпис закладу. З цього приводу було дано доручення заступникам голів міської та районної рад вивчити ситуацію в інших громадах та проконсультуватися із Департаментом соціального захисту населення.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua