Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
29 березня 2017 року 21:16

Відбулося спільне засідання постійних комісій

29 березня відбулося спільне засідання освітянської та бюджетної комісій. Обговорили проекти рішень, які будуть винесені на позачергову сесію міської ради.

Депутати заслухали інформацію про витрати Пирятинської ЦРЛ для забезпечення надання медичних послуг жителям ОТГ у січні-лютому 2017 року. Заступник головного лікаря з економічних питань Лариса Пономаренко звернулася до депутатів із проханням змінити цільове призначення коштів, які виділені для лікарні з бюджету міської ОТГ. У попередньому рішенні було прописано, що гроші спрямовуються на оплату енергоносіїв та медикаментів. Оскільки опалювальний сезон на завершальному етапі, то кошти можуть не використатися в повному обсязі. Тому і пропонувала спрямувати видатки на поточні витрати установи, крім заробітної плати і нарахувань.

Від присутніх депутатів прозвучало дві пропозиції. Перша -  чітко прописати, скільки грошей і на що потрібно витрачати (200 тисяч грн. на енергоносії, 300 тис. грн. – на медикаменти і 400 тис. грн. – на поточні видатки). Друга пропозиція – не робити детального розподілу. А лікарня потім прозвітує, скільки і на що використала кошти. І на наступний транш депутати чітко знатимуть потреби медичної установи. Більшість депутатів підтримали другий варіант.

Далі члени комісій погодили проекти рішень, що будуть розглядатися на сесії: про внесення змін до бюджету міської ОТГ на 2017 рік, про внесення змін до рішення другої сесії Пирятинської міської ради сьомого скликання від 11 грудня 2015 року № 34 „Про внесення змін та доповнень до Положень про преміювання та надання матеріальної допомоги працівникам Пирятинської міської ради“.

Після розгляду питань порядку денного виступила голова ГО „Жіночі ініціативи“ Ірина Таран щодо запропонованого нею проекту із сортування сміття в навчальних закладах. Зазначила, що на сьогодні немає організації – партнера проекту, яка б займалася збором і переробкою скла та пластику. Таким чином, проект під загрозою закриття. Депутати обговорили питання і вирішили його вивчити та розглянути на засіданні постійної комісії з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, транспорту, зв’язку та сфери послуг.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua