Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
19 березня 2017 року 16:28

Комунальники відзначили професійне свято

Починаючи з 1994 року, у третю неділю березня в Україні відзначається День працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення. Пирятинських комунальників вітали урочисто 17 березня на сцені Центру дитячої та юнацької творчості.

Забезпечують життєдіяльність Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади невелика кількість підприємств. Це комунальні підприємства: „Пирятинський міський водоканал“, Пирятинські госпрозрахункові очисні споруди,  „Каштан“, а також ПП „Хазар-2007“, ПАТ „Лубнитеплоенерго“. Дбає про комфорт і затишок гостей міста КП „Готель „Пирятин“.

Як правило, пересічний житель найбільше потребує послуг комунальників. Адже від їхньої роботи залежить вчасне і якісне водопостачання, водовідведення, тепло в оселях та благоустрій в місті. І зазвичай праця підприємств залишається не помітною.  Згадують комунальників лише тоді, коли щось не працює. З нагоди професійного свята міський голова Олексій Рябоконь побажав працівникам житлово-комунальної сфери і побутового обслуговування населення терпіння, успіхів у роботі та злагоди в родинах.

Понад 20 комунальників отримали грамоти Пирятинської міської ради за сумлінну працю, професіоналізм та особистий внесок у діяльність комунального підприємства. Також значна кількість працівників КП „Каштан“ отримали почесні грамоти Управління житлово-комунального господарства Полтавської облдержадміністрації.

Керівники КП „Каштан“, КП „Пирятинський міський водоканал“ та Пирятинських госпрозрахункових очисних споруд вручили відзнаки „Ветеран праці житлово-комунального господарства“ тим працівникам, які пропрацювали у цій сфері понад 15 років.

Від імені жителів громади подякувала комунальникам за нелегку працю завідувач ДНЗ „Пролісок“ Наталія Сегеді. Учасники художньої самодіяльності своїми виступами створили святковий настрій та неповторну атмосферу.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua