Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
6 березня 2017 року 14:52

Семінар-нарада керівників установ культури новостворених ОТГ Полтавщини

2-3 березня на базі Гадяцького коледжу культури і мистецтв ім. І.П.  Котляревського відбувся семінар-нарада керівників підрозділів з керівництва установами культури новостворених об’єднаних територіальних громад Полтавської області. У заході взяла участь начальник відділу культури і туризму Пирятинської міської ради Лідія Прокопенко.

Відкрив засідання начальник управління культури Полтавської обласної державної адміністрації Геннадій Фасій, який зупинився на особливостях діяльності культурно-мистецьких закладів в умовах діючого законодавчого поля.

У процесі роботи семінаристи мали можливість ознайомитися з організацією фінансово-господарської та профорієнтаційної діяльності, про те, як створювати державні та європейські грантові проекти, організовувати  бібліотечну мережу об’єднаних територіальних громад.

В роботі семінару взяли участь директор Гадяцького коледжу культури і мистецтв ім. І.П. Котляревського Анатолій Насменчук, директор Полтавської регіональної філії „Центру розвитку місцевого самоврядування“ Ірина Балибіна, заступник директора з наукової роботи та завідувач науково-методичного відділу Полтавської обласної універсальної наукової бібліотеки імені І.П. Котляревського Надія Влезько та Любов Чорноволенко, завідуюча відділеннями підвищення кваліфікації та заочним відділенням коледжу Розаліна Шестопал.

На завершення семінару присутні ознайомилися з творчими доробками студентів та викладачів різних спеціалізацій Гадяцького коледжу культури і мистецтв. Особливе захоплення в учасників заходу викликав практичний показ фрагменту свята Масниці.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua