Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
17 березня 2017 року 14:34

Породілля Жанна Пономарьова отримала Сертифікат на 200 грн.

Газета ПРАВДА з моменту створення довела своїм постійним читачам, що хоче і може започатковувати нові традиції, проводити оригінальні акції, яких ніколи не бачили в Пирятині та районі. Неодноразово колектив газети започатковував, як культурні, так і спортивні дійства, що стали вже новою традицією містян.

Ми не зупиняємося на досягнутому, адже у нас ще безліч ідей. Ми нова і позитивна газета, яка спрямована на життя. Головне, щоб спонсори та меценати за нами встигали, оскільки матеріальна та фінансова бази редакції не дозволяють нам самим проводити всілякі цікавинки.

Нам приємно, що знаходяться пирятинці, які не зашорені комплексами, завжди готові адекватно сприймати нове, що позитивно впливає на імідж міста.

Цього разу новаторську ідею підтримали і Центральна районна лікарня, і підприємець, і породіллі. ПРАВДА вирішила підвищити довіру  пирятинців до нашого пологового будинку. Редакція хоче, щоб в ньому багато народжували не тільки жительки Пирятинщини, а й інших районів. Адже від того, як часто будуть народжувати в пирятинському пологовому будинку, буде залежати його подальша доля і доля його медпрацівників.

Отже, газета ПРАВДА з лютого місяця почала щомісячну акцію для породіль, які народили немовлят в пирятинському пологовому будинку. Дякую лікарю Олені Беці за наданий список матусь, а підприємцю Вадиму Сокуру та депутату міськради Аліні Мірошніченко за фінансову та моральну підтримку.

Тепер щомісяця ПРАВДА буде розігрувати СЕРТИФІКАТ у розмірі 200 грн. для породіль. Сподіваюсь, що до нас долучаться ще спонсори, які захочуть підтримати акцію, щоб ми могли хоча б щотижня розігрувати та вручати СЕРТИФІКАТИ.

В лютому СЕРТИФІКАТ виграла жителька Пирятина Жанна Пономарьова.  Нещодавно ми приїхали в гості до пані Жанни та познайомились з її синочком Максимком. Записали в СЕРТИФІКАТ його зріст та вагу і вручили маленьку фінансову допомогу та пакунок памперсів.

Вітаємо маму Жанну та її синочка Максимка! В квітні розіграємо СЕРТИФІКАТ на 200 грн. серед породіль, які народили в пирятинському пологовому будинку в березні.

Акція довготривала – так що чекаємо спонсорів в редакції, а жінок їхати народжувати в наш пологовий будинок!

(інформацію надав редактор "Пирятинської ПРАВДИ" Юрій Береговий)

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua