Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
23 березня 2017 року 18:27

З успіхом пройшов звіт художньої самодіяльності учнів школи естетичного виховання

23 березня в районному будинку культури в рамках районного огляду-конкурсу народної творчості „Родослів“ відбувся концерт учнів школи естетичного виховання. Двогодинне дійство промайнуло, як одна мить, а в залі – аншлаг.

На початку заходу директор школи естетичного виховання побажав учням успіхів та вручив дипломи та грамоти за досягнення в різних конкурсах та фестивалях. Дехто з дітей отримав по дві-три нагороди. Також Володимир Луценко зазначив, що всі заходи, які проводить школа приурочені 60-річному ювілею закладу.

Початківці і випучкники, вокалісти і танцюристи, музиканти – загалом понад дві з половиною сотні дітей демонстрували свої таланти. Доки одні виступали на сцені, інші хвилювалися і готувалися за лаштунками.

Глядачі бурхливими оплесками зустрічали і проводжали кожного артиста. Вигуки „Браво!“ та „Молодці!“ заслужили учні хореографічного класу із танецем „Вісімдесяті“ (керівник Віталіна Гречуха), оркестр народних інструментів (керівник Володимир Луценко) та інструментальний ансамбль (керівник Максим Михайленко).

На звіт художньої самодіяльності завітав міський голова Олексій Рябоконь та начальник відділу культури і туризму міської ради Лідія Прокопенко. Привітали учнів та педагогів із вдалим концертом, подякували батькам за талановитих дітей та вручили грамоту і подарунки школі естетичного виховання. Подяку закладу вручила і завідувач сектору культури і туризму райдержадміністрації Наталія Литвиненко.

Фойє будинку культури прикрашали творчі роботи учнів класу Образотворчого мистецтва.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua