Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
20 березня 2017 року 16:06

Засідання науково-технічної ради

20 березня відбулося засідання науково-технічної ради Національного природного парку „Пирятинський“. Природоохоронці та науковці говорили про основні заходи на 2017 рік.

Про санітарно-оздоровчі заходи на території лісопарку „Острів Масальський“ доповів заступник директора-головний природознавець Михайло Олішевець. Звернув увагу на необхідність проведення вибіркових санітарних рубок сухих, хворих та пошкоджених шкідниками дерев, а також заходи з очищення прибережної території від інвазії клена ясенелистого.

Про рекреаційні та туристичні об’єкти на території національного природного парку „Пирятинський“ доповіла начальник відділу рекреації та екологічної освіти НПП „Пирятинський“ Олена Проскурня.

Про хід підготовки до науково-практичної конференції „Пирятинські екологічні читання 2017“, про облік водних ссавців (бобрів та видр) інформував заступник голови науково-технічної ради, доцент кафедри екології та охорони навколишнього природного середовища Київського національного університету ім. Т. Шевченка, к.б.н. Анатолій Подобайло.

Учасники ради обговорили питання налагодження співпраці між Пирятинським госпрозрахунковим мисливським господарством та НПП „Пирятинський“. Зокрема, оптимізацію розташування відтворювальних ділянок в мисливських угіддях з урахуванням територій ПЗФ, планування обліків мисливських видів тварин у Пирятинському районі, організацію боротьби з браконьєрством. 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua