Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
30 березня 2017 року 21:14

„Розвиток творчих здібностей дітей у нетрадиційних формах музичної діяльності“

Сьогодні в ДНЗ „Берізка“ відбувся міський семінар музичних керівників дошкільних навчальних закладів Пирятинської об’єднаної громади. Тема заходу: „Розвиток творчих здібностей дітей у нетрадиційних формах музичної діяльності“.

Нетрадиційні форми музичної діяльності застосовують педагоги ДНЗ „Берізка“ не так давно, але вже є чим поділитися із колегами. Основні завдання: розвивати естетичне сприйняття та основні музичні здібності дітей, стимулювати самостійну творчу діяльність, вчити слухати і розуміти музику, ознайомити із творчістю композиторів.

Музику малюки пізнають не лише із музичним керівником, а й іншими педагогами: іноземної мови, хореографії, образотворчого мистецтва. Хлопчики та дівчатка навчаються відчувати музику, розуміти які емоції вона передає, в який колір забарвлена, передавати настрій музики через музично-рухову діяльність.

Все це на практиці було продемонстровано під час семінару. Вихованці старшої та середньої груп із задоволенням брали участь у всіх завданнях: відповідали на запитання, танцювали, співали та малювали музику. Проектна діяльність „Музика надихає“ надихнула музичних керівників інших закладів міста застосовувати у своїй роботі нетрадиційні форми музичної діяльності, адже побачили, на скільки вони дієві.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua