Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
10 березня 2017 року 13:27

Із засідання виконкому Пирятинської міської ради

9 березня відбулося засідання виконавчого комітету Пирятинської міської ради.  Обговорювалися питання виконання плану фінансово-господарської діяльності комунальних підприємств за 2016 рік та затвердження фінансового плану на 2017 рік.

Членів виконкому цікавило, на що комунальники витратили свої прибутки. Здебільшого – на покращення матеріально-технічної бази. Наприклад, КП „Пирятинський міський водоканал“ замінив лінію водопроводу на вул. Зої Космодем’янської, відремонтував водонапірну вежу в с. Калинів Міст, адмінприміщення та машинне відділення водоканалу. Готель „Пирятин“ здійснив заміну вікон, придбав душову кабіну та пральну машину. Інші підприємства також здійснили ремонт обладнання та устаткування.

Водоканал, очисні споруди та КП „Каштан“ мають спільну проблему – боржників. Підприємства подають позови до суду, але виконавча служба працює не так, як хотілося б. Тому було вирішено опрацювати дане питання, знайти шляхи боротьби зі злісними неплатниками та винести його на виконком. Окремо також вирішили розглянути питання ефективного функціонування служби благоустрою, щоб пирятинська громада отримувала якісні послуги.

Члени виконкому розглянули питання про погодження перевізникам тарифів на послуги з перевезення пасажирів на сільських маршрутах загального користування. Рішенням визначено, що вартість проїзду до Верхоярівки буде 6 грн., до Калинового Мосту – 8 грн.

На засіданні також прийнято рішення про встановлення тарифів ТОВ „Наше тепло“ на виробництво та постачання теплової енергії для Пирятинської центральної районної лікарні.

Крім цього, члени виконкому розглянули питання про затвердження штатних розписів підвідомчих установ Пирятинської міської ради, про присвоєння адреси житловому будинку та земельним ділянкам, про надання матеріальної допомоги на поховання, про стан дотримання законодавства щодо запобігання корупції та про стан надання адміністративних послуг у виконкомі міської ради впродовж 2016 року.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua