Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
7 грудня 2017 року 13:28

Нарада у міського голови

6 грудня у міського голови відбулася нарада робочої групи щодо розробки та впровадження системи енергоменеджменту в Пирятинській міській об’єднаній територіальній громаді. У засіданні взяли участь міський голова Олексій Рябоконь, його заступник Максим Варави та начальники структкрних підрозділів виконкому міської ради Олександр Новіков, Світлана Кеда, Тарас Ільченко, Руслан  Соловйов та Андрій Божко.

Учасники наради підвели підсумки вже зроблених кроків, проаналізували їх послідовність та окреслили основні етапи подальших заходів щодо підвищення рівня ефективності використання енергетичних ресурсів, забезпечення комфортних умов для персоналу та відвідувачів в будівлях комунальної власності (бюджетна сфера), отримання максимально можливого ефекту від впровадження енергоефективних заходів та, як результат, зменшення видатків з бюджету об’єднаної громади на оплату енергоносіїв.

Окрема увага присутніх була приділена результатам роботи автоматизованої системи енергетичного моніторингу, що розпочала діяти в ході реалізації проекту U-LEAD з Європою „Запровадження енергоменеджменту та енергомоніторингу в системі бюджетних закладів Пирятинської міської ради Полтавської області“.

Міський голова Олексій Рябоконь висловив своє бачення ситуації, зауважив на необхідності невідкладного проведення засідання клубу громадського діалогу з метою обговорення проблеми більш широким загалом і семінару-навчання для працівників бюджетних закладів та дав відповідні доручення членам робочої групи. 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua