Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
14 грудня 2017 року 09:24

Відбулося чергове засідання виконкому міської ради

13 грудня  відбулося чергове засідання виконавчого комітету міської ради. З метою контролю за дотриманням природоохоронного законодавства, використанням і охороною природних ресурсів території міської об’єднаної територіальної громади було заслухано інформацію директора                              НПП „Пирятинський“ Митропана Ю.М. про діяльність Національного природного парку „Пирятинський“ та рекомендовано керівництву НПП „Пирятинський“ посилити контроль за охороною навколишнього природного середовища.

Затверджено Положення про порядок збору інформації щодо стану споживання енергоресурсів бюджетними установами комунальної власності на території Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади.

Начальник  відділу-державний реєстратор Нечипоренко О.О. звітувала про роботу відділу державної реєстрації виконкому міської ради у 2017 році.

Крім того, членами виконкому надано тимчасовий дозвіл Державному підприємству „Пирятинське лісове господарство“ на  розміщення транспортних засобів для   торгівлі новорічними ялинками у визначених місцях: на асфальтованому майданчику поруч з магазином „Наше м’ясо“ (майдан Незалежності) та на асфальтованому майданчику, розміщеному  поруч з входом до ТОВ „Пирятинагроконсерв“ (вул.Європейська, 163),  по 31 грудня 2017, щоденно: з 9.00 до 15.00 год.

Також прийнято рішення щодо виготовлення відділом будівництва та архітектури виконкому міської ради будівельного паспорта забудови земельної ділянки громадянам міста.

Член виконкому Клітко Н.В., яка проживає в селі Олександрівка, звернулася до виконавчого комітету та продемонструвала фотоматеріали вандальної роботи по обрізці дерев у селі Олександрівка працівниками Пирятинської філії ПАТ„ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО“. Члени виконкому доручили міському голові звернутися до керівництва Пирятинської філії ПАТ„ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО“ щодо надання пояснень таких випадків та недопущення в подальшому подібної діяльності.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua