Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
14 грудня 2017 року 18:50

День вшанування учасників ліквідації аварії на ЧАЕС

14 грудня у великій залі адмінбудинку з нагоди Дня вшанування ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС відбулося зібрання членів районної громадської організації „Союз Чорнобиль України“.

Хвилиною мовчання вшанували тих, хто передчасно пішов з життя, отруєний промінням радіації.

До присутніх на зібранні учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС звернулися голова громадської організації „Союз Чорнобиль України“ Валерій Ухань, голова районної ради Сергій Пазюк, заступник голови райдержадміністрації Ольга Яременко.

 Міський голова Олексій Рябоконь висловив щиру вдячність від громади Пирятинської ОТГ ліквідаторам аварії, запевнивши, що на місцевому рівні робиться все від них залежне для підтримки чорнобильців у вирішенні їхніх соціальних проблем та вручив грамоти міської ради учасникам ліквідації наслідків катастрофи.

Заступник начальника Гребінківського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Неоніла Підлужна поінформувала присутніх щодо пенсійного забезпечення чорнобильців, а головний лікар ЦПМД Ірина Дядькова надала роз’яснення про можливості отримання безкоштовних ліків, медичних послуг та скористатися санаторним лікуванням.

 Після закінчення офіційної частини керівники міста та району, чорнобильці поклали квіти до підніжжя пам’ятного знаку на честь ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua