Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
13 квітня 2017 року 19:38

Підведено підсумки Тижня авіації та космонавтики

13 квітня на Станції юних техніків відбулося підведення підсумків тижня авіації та космонавтики. Учні шкіл міста та вихованці позашкільних навчальних закладів ознайомилися із літальними апаратами. Викладач СЮТу Павло Бублик продемонстрував дітям, як працюють квадрокоптери та інші апарати на радіоуправлінні. Діти із захватом спостерігали за польотами.

Крім цього, на подвір’ї навчального закладу стояв справжній мотодельтаплан. Анатолій Радченко розповів школярам про особливості та можливості цього літального апарату.

Протягом цього тижня проходили різні заходи: перегляд мультфільмів та фільмів, майстер – клас „Летімо разом“, квесті „Юні космонавти“ та у виставка – конкурс „Космічні фантазії“  за трьома номінаціями „Образотворче мистецтво“, „Художньо – технічна творчість“, „Літературна творчість“.

В заходах Тижня космонавтики та авіації  взяли участь учні загальноосвітніх навчальних закладів Пирятинської міської ради та вихованці ЦДЮТ та СЮТ.

На виставку - конкурс учасники представили малюнки  та вироби у різних техніках виконання (витинанки, паперопластика, орігамі, художнє випилювання та випалювання).

Оцінювання робіт здійснювалося за відповідними критеріями: композиція, рівень техніки виконання, оригінальність, творчий підхід, охайність, ступінь емоційного впливу.

Привітав із успішним проведенням Тижня космонавтики та авіації виконуючий обов’язки начальника відділу освіти міської ради Микола Василенко. Переможцям та призерам вручив грамоти та медалі, а усім навчальним закладам подяки за участь у заходах.

У виставці – конкурсі „Космічні фантазії“ у номінація „Образотворча діяльність“ І місце посіла Дарія Базьо (ЦДЮТ), ІІ місце – Валерія Мохоніч (ліцей), ІІІ місце – Аліна Скиба (школа №4

Приз симпатії журі отримала Христина Музика – учениця школи №6.

У номінація „Художньо – технічна творчість“:

І місце – колективна робота „Космічна галактика сонцем зігріта“ вихованців ЦДЮТ,

ІІ місце – Назар Ніколаєнко (школа №6),

ІІІ місце – Оксана Курочка (ліцей),

приз симпатій журі – Олександр Солонський (ліцей).

За результатами квесту „Юні космонавти“:

І місце посіла  команда „КосмоДрайв“ (школа №6),

ІІ місце розділили команди „Space“ (ЦДЮТ) та „Космічний десант“ (СЮТ),

ІІІ місце у команди „Ракети“ (школа №4).

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua