Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
14 квітня 2017 року 17:50

Акценти засідання депутатської комісії

Сьогодні відбулося засідання постійної комісії з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, транспорту, зв’язку та сфери послуг. Депутати розглянули звернення щодо ремонту покрівлі над першим під’їздом будинку №66А по вулиці Європейській та будинку №2 по вулиці Полтавській. Минулого року гроші на проведення цих робіт були виділені, але не освоєні. Тому було рекомендовано юридичному відділу вивчити питання щодо можливості розробки програми реалізації невиконаних зобов’язань за 2016 рік.

Обговорили питання про освоєння коштів, виділених на Програму утримання служби благоустрою КП „Каштан“ на 2017 рік. Зокрема, мова йшла про придбання нової техніки та обладнання для підприємства. Директор КП „Каштан“ Віталій Скочко повідомив, що вже закуплено бензопили та бензокоси, проведено тендер на паливно-мастильні матеріали і підприємство готове виставляти на тендер трактори, причепи та подрібнювач гілок. Депутати рекомендували якомога швидше здійснити закупівлі та використовувати нове устаткування в роботі.

Заступник міського голови Максим Варава проінформував депутатів про стан реалізації проекту щодо облаштування скверу „Фантазія“. Зазначив, що облаштування місця відпочинку здійснюється за рахунок обласного бюджету, бюджету міської ОТГ та за рахунок соціальних угод. Зараз тривають завершальні роботи: облаштовується територія та буде встановлено місток.

Крім питань порядку денного, депутати обговорили питання водовідведення на вулицях міста та впровадження досвіду інших міст, зокрема Миргорода і Заводського, у сфері якісного асфальтування доріг. Там міський голова не підписує актів виконаних робіт, доки їх не підпише депутат того округу, де проводилося асфальтування, який і здійснює контроль за роботами. Депутатам сподобалась така ідея, і вони підтримали її одноголосно.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua