Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
24 квітня 2017 року 17:12

22 квітня - Всесвітній День Матінки Землі

22 квітня на всій планеті пройшли акції з нагоди Всесвітнього дня Землі. Колектив вчителів та учнів Олександрівської школи теж не залишився осторонь. В усіх класах пройшли виховні години під девізом: „Хай живе загальний мир у всьому світі!“. Ці слова записані на Дзвоні миру, який знаходиться в штаб-квартирі ООН. Він був відлитий з монет, які пожертвували діти з усіх континентів. А також у нього вплавили ордени і медалі з різних кінців світу. 

Про це та інше діти дізналися з енциклопедій, книг та журналів, підібраних учителями та бібліотекарем. Старшенькі четвертокласники прибирали подвір’я школи, а вчителі насаджували дерева в шкільному саду. Всі разом, і вчителі, і діти, навідались до наймальовничіших куточків подвір’я навчального закладу. Обняли подружку - берізку, заглянули на клумбу, де вже витяглися списи конвалій, понюхали тюльпани, доторкнулися ніжного абрикосового та яблуневого цвіту, помилувалися кульбабками та пшінкою.

На завершення учениця 3 класу Аліна Дронишинець пройшла по школі з маленьким шкільним дзвоником. Його мелодійний передзвін лунав для всіх як частина великого Дзвону Миру, як своєрідний символ вічного братерства і миру на Землі, як заклик до дії в ім’я збереження Людини, Культури і Життя на нашій планеті.

Вчителі Олександрівської школи вірять в те, що цей день залишив у серцях вихованців краплину любові до Матінки-Землі, бажання оберігати і примножувати її багатства.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua