Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
5 квітня 2017 року 19:04

Робоча група визначила підрядну організацію, яка ремонтуватиме дороги в Пирятині

4 квітня відбулося засідання робочої групи щодо визначення підрядної організації, яка буде виконувати роботи з ремонту дорожнього покриття у 2017 році. Заступник міського голови Максим Варава проінформував присутніх про результати обстеження асфальтобетонного покриття проїжджої частини вулиць міста.

22 і 27 березня комісія у складі: Максима Варави, депутатів міської ради Олексія Хоменка та Миколи Крицького з метою визначення обсягів, необхідних для проведення поточного ремонту доріг, оглянула 20 вулиць міста, Майдан Незалежності та провулок Бурячний. Визначено, що загальна площа потреби у поточному ремонті обстежених вулиць становить майже 9000 квадратних метрів. Було рекомендовано виконавчому комітету провести зазначений об’єм робіт.

Крім цього, тією ж комісією за участю виконавця робіт підрядної організації визначено обсяги гарантійних зобов’язань наданих підрядною організацією за результатами проведених робіт з поточного ремонту асфальтобетонного покриття проїжджої частини вулиць міста у 2016 році. Встановлено, що загальна площа обсягів гарантійних зобов’язань по поточному ремонту обстежених вулиць становить 42 кв. м. Було відзначено, що роботи з поточного ремонту у 2016 році проведені якісно і на обсяг гарантійних зобов’язань вплинув зовнішній фактор, а саме посипання вулиць міста сольовою піскосумішшю, що спричинило руйнування проїжджої частини поруч з проведеним поточним ремонтом. Представник підрядної організації повідомив, що враховуючи те, що підприємство працює на території Пирятинської міської ради вже не один рік, тому готове провести безкоштовне асфальтування в обсязі 200 кв. м.

Комісією рекомендовано виконавчому комітету зобов’язати підрядника усунути недоліки у зазначених вище обсягах та спрямувати запропоноване асфальтування на вул. Європейська, у зв’язку з великими обсягами необхідних робіт на цій вулиці.

Максим Варава зазначив, що на цей рік подано цінові пропозиції на виконання поточного ремонту дорожнього покриття двома організаціями. Учасники робочої групи звертали увагу на матеріально-технічну базу підприємств та ціни на три види робіт: поточний (ямковий) ремонт асфальтобетонного покриття з фрезеруванням кромок ямок, без фрезерування країв ямок та поточний ремонт зі зняттям верхнього (непридатного) шару асфальту фрезою для холодного фрезерування. Після обговорення переможцем стало приватне підприємство „Шляхрембуд №17“, що надало найвигіднішу цінову пропозицію. Ця організація і буде виконувати ремонт доріг у Пирятині в 2017 році.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua