Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
12 квітня 2017 року 10:50

Освітянська комісія обговорила питання виплати надбавки педагогічним працівникам за престижність праці

11 квітня відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань освіти, культури, молоді, фізичної культури, охорони здоров’я та соціального захисту. Депутати зібралися для того, щоб розглянути лист Пирятинської районної організації профспілки працівників освіти і науки України щодо збереження надбавки за престижність педагогічної праці.

З 1 січня 2017 року надбавка пирятинським педагогічним працівникам (за престижність праці) не виплачується у зв’язку із незабезпеченням освітньої субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам. Тому профспілка звернулася до міської ради із листом.

В результаті обговорень комісія рекомендувала виконкому міської ради виплатити надбавку педагогічним працівникам (за престижність праці) з бюджету міської ОТГ в розмірі 4%  у квітня ( по 1% за 4 місяці 2017 року) та по 5% у травні та червні. Стосовно подальшої виплати питання буде вирішено за результатами виконання бюджету за перше півріччя.

Депутат міської ради Аліна Мірошніченко звернулася зі зверненням щодо розробки програми підтримки породіль. Мова йде про виплату 5000 гривень тим жінкам, які проживають на території Пирятинської ОТГ і народили в Пирятинському пологовому відділенні. Комісія рекомендувала виконавчому комітету вивчити питання щодо доцільності розробки програми підтримки породіль, оскільки ще не відомо чи буде в Пирятині пологове відділення.

У зв’язку з наближенням сезону оздоровлення дітей було порушено питання щодо проведення зібрання з обговорення благоустрою острова Масальський. Вирішено провести цей захід 20 квітня.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua