Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
19 квітня 2017 року 11:41

“Розвиток саморегуляції та конкурентоспроможності педагогічного працівника в умовах соціально-економічних змін“

14 квітня в Полтавському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти ім. М.В. Остроградського відбувся обласний науково-практичний семінар “Розвиток саморегуляції та конкурентоспроможності педагогічного працівника в умовах соціально-економічних змін“. У семінарі взяла участь головний спеціаліст відділу освіти Пирятинської міської ради Анна Тристан. 

З вітальним словом до учасників семінару звернуся кандидат педагогічних  наук, доцент, ректор Полтавського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти ім. М.В. Остроградського Віталій Зелюк, який наголосив на актуальності підвищення рівня конкурентоспроможності педагогічного працівника в умовах розбудови Нової української школи.

У рамках семінару відбулася відеозустріч з доктором психологічних наук, професором, завідувачем кафедри психології та особистісного розвитку Навчально-наукового інституту менеджменту та психології Державного вищого навчального закладу „Університет менеджменту освіти“ Національної академії педагогічних наук України. У дискусійному форматі учасники семінару розглянули конкурентоздатність в аспекті самореалізації особистості в перехідний період.

Про іміджеві характеристики конкурентоспроможного менеджера освіти розповіла кандидат педагогічних наук, старший викладач кафедри педагогічної майстерності та менеджменту ім. І.А. Зязюна, Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г. Короленка.

Директор загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №6 Горішньоплавнівської міської ради Полтавської області на прикладі власного досвіду розповіла про проблему формування конкурентоспроможного навчального закладу на ринку освітніх послуг. 

Саме цей досвід, як говорить Анна Тристан, можна використовувати і в наших навчальних закладах. Зокрема, надання якісних послуг, наявність команди однодумців, створення іміджу закладу, забезпечення зовнішньої привабливості школи, наявність шкільної атрибутики (форми, емблеми закладу) та участь в експериментальній та інноваційній діяльності дозволить зробити навчальний заклад конкурентоспроможним.

У практичному блоці семінару було проведено ділову гру „Розвиток саморегуляції та конкурентоспроможності педагогічного працівника“.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua