Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
5 квітня 2017 року 17:31

Кількість пожеж внаслідок необережного поводження із вогнем зросла

З настанням тепла почалися господарчі роботи на при­садибних ділянках та подвір'ях приватних будинків. Збираються та спалюються сухі гілки, листя та сміття. Це не лише порушення Правил благоустрою, а й загроза виникнення  пожежі. Залишене без нагляду вогнище, при наявності вітру та легкозаймистих матеріалів, за лічені хвилини стане господарем у подвір’ї та оселі.

Так, 3 квітня в наслідок необережного поводження з вогнем, зокрема, спалювання сухої трави, на території Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади сталося 2 пожежі. Горіла бесідка „Гола пристань“ НПП „Пирятинський“ поблизу м. Пирятин. Вогнем знищено дах бесідки. Через кілька годин сталася пожежа в нежитловому  будинку по вул. Мокрицького Аполлона. Полум’я пошкодило двері.

Згідно з Правилами пожежної безпеки в Україні розводити багаття, користуватися відкритим вогнем на відстані менше 30 м від будівель та споруд, викидати не загашене вугілля забороняється. В окремих випадках для приготування їжі на відкритому вогні дозволяється зменшувати ці відстані до 5 м за умови наявності спеціально обладнаного вогнища та вигородження місця застосування відкритого вогню негорючими конструкціями (екранами) на максимальну висоту можливого полум’я. В усіх випадках забороняється залишати без догляду джерела відкритого вогню!

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua