Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
27 квітня 2017 року 15:27

Із засідання постійної комісії

Сьогодні відбулося засідання постійної комісії з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони природи. Депутати розглянули питання щодо системної роботи з екологічних питань. Обговорили план роботи створеної комісії стосовно виявлення та ліквідації стихійних сміттєзвалищ, забруднення територій відходами промислового та особистого виробництва.

Присутні розглянули питання визначення вихідних умов згідно з Державними будівельними нормами щодо заміни вікон в громадських закладах Пирятинської об’єднаної територіальної громади. Як зазначили депутати, є чіткі вимоги до енергоефективних вікон.

Начальник відділу будівництва та архітектури Марина Зергані зауважила, що ці норми вступають в дію з 1 травня 2017 року, тому і планувалося при закупівлі їх враховувати.

Також депутати розглянули заяву голови ГО „Полтавський центр соціальних проектів“ Ірини Деменко щодо ремонту даху Калиновомостівської школи. Минулого року був частковий ремонт покрівлі цієї будівлі, але, як говорить Ірина Деменко, дах протікає.

Сьогодні заступник міського голови Максим Варава та депутати міської ради комісійно оглянули дах школи і виявили, що затікання не пов’язане із проведеним ремонтом. На цей рік передбачено розробку проекту капітального ремонту покрівлі.

Крім цього, розглянули кілька земельні питань.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua