Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
27 квітня 2017 року 16:21

У Пирятині відкрили сучасний спортивний майданчик

Сьогодні в Пирятині відбулося урочисте відкриття сучасного спортивного майданчика зі штучним покриттям. Реалізувати проект вдалося за рахунок бюджету міської ОТГ та обласного бюджету.

Новий спортивний майданчик з’явився на стадіоні школи №6 і це символічно. Оскільки навчальний заклад працює за  комплексно-цільовою програмою „Назустріч здоров’ю“, мета якої – вдосконалити та зміцнити фізичне, духовне, психічне здоров’я дітей. Учні школи неодноразово ставали переможцями обласних та всеукраїнських змагань з легкої атлетики, футболу та баскетболу.

Будівництво спортивного майданчика розпочалося минулого року і фактично було завершене. На проведення робіт з бюджету міської ОТГ було виділено 860 тисяч гривень. Цього року були завершальні роботи – укладання штучного покриття. На нього з бюджету області надійшло 480 тисяч гривень.

Перерізати червону стрічку доручили заступнику міського голови Ігорю Шикеринцю, голові обласної ради Олександрові Біленькому та депутату обласної ради, автору Програми розвитку спорту в області Івану Близнюку. Також на урочисте відкриття завітали голова райдержадміністрації Олег Куча, голова районної ради Сергій Пазюк та в.о. начальника відділу освіти Микола Василенко.

В Полтавській області вже збудовано 53 таких майданчики, планується облаштування ще 20.

Як зазначив Ігор Шикеринець, вирішується питання щодо роботи майданчика і у вечірній час. Крім цього, є перспектива розбудови стадіону школи №6.

Після урочистого відкриття на поле вийшли футболісти навчального закладу. Але першими по м’ячу вдарили посадовці.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua